Nyckelord

Wii fit

Besöker

Jag spelade precis lite Wii Fit igen. Heter det spelade när det handlar om ett träningsspel förresten? Knepigt. Vad säger SAOL?

Hur som helst. Efteråt var jag så trött att jag inte riktigt var vid mina sinnens fulla bruk, men jag ville ändå försöka stoppa i mig något. En banan direkt efter träning ska ju vara bra sägs det. Tyvärr har jag ingen sådan på lager, så jag tänkte ”next best thing” och tog några nävar chips. På grund av ovan nämnd trötthet råkade jag dock slå till hela påsen, så allt givetvis åkte ut på golvet.

Så de stackars själar som eventuellt råkade se in genom fönstret på Casa de Werner fick ikväll skåda en svettig man iförd endast kalsonger och strumpor, som åt chips från golvet. Det är det som kallas misär.

Jag har införskaffat ett Wii Fit, efter att ha hittat ett erbjudande på tradera för en tusenlapp mindre än nypriset. Så jag slog till, som den vän av teknik som jag faktiskt är.

Idag testade jag det hela för första gången.  Man börjar med att ställa sig på brädan, och så får den räkna ut ens BMI (mitt ligger på 23,7) och ens ålder baserat på kondition. Min ålder var 34! Tio år äldre än vad jag egentligen är; härligt värre.

Sen sprang jag en stund. Sen boxades jag en stund. Sen rockade jag rockring en stund. Sen gjorde jag step-ups ett tag. Någon halvtimme och 270 kalorier senare gjorde jag om testet. Då var jag plötsligt 20 år, fyra år yngre än jag egentligen är. Jag anar att balansbrädan gått sönder av mina hisnande 69 kg.