Nyckelord

webbhotell

Besöker

Kära läsare. Vänner. Medmänniskor. Katter. Hundar. Hyndor. Racerbilar.

Jag addresserar er idag för att förmedla glädjens budskap. Idag har nämligen jag, Daniel Werner, ägare och tillika överstebloggare på bloggen, fattat ett mycket viktigt beslut. Ett beslut som kommer att ändra stora delar av hur vi ser på livet idag. Ett be… Okej, komma till saken? Jag har uppgraderat mitt webbhotell till ett ca 70% snabbare, via Oderland. Yay!

PS. Någon som känner av att bloggen går snabbare? Det borde den göra.

Ibland undrar jag varför jag gör olika saker. Varför jag inte tänker överhuvudtaget. För ungefär en timme sedan beställde jag ett abonnemang från webbhotellet one.com, eftersom de erbjuder lägre pris, fri trafik och lite större lagringsplats än jag har nu. För ca 50 minuter sedan mailade jag och ångrade ordern, efter att ha läst på lite bättre. One.com är nog bra, men de är inte så bra att de är värda att byta till. Oderland, som jag har, är jag jättenöjd med. Så de får ha kvar mig som kund ett tag till.

Jag fattar bara inte. Först beställer jag en laptop (ja, en laptop var det) för 11 000 och ångrar den. Och nu beställer jag ett års webbhotell och ångrar det. Nåja, huvudsaken är väl att jag inser mina misstag i tid. Men det är ändå en rätt obehaglig trend. Snart blir jag väl omyndigförklarad.

Hanna är och ser Anna Ternheim live på Cirkus. Jag är ganska jätteavundsjuk faktiskt. Hon ringde och lät mig lyssna till slutet av ”Today is a good day”. Mäktigt!

Idag var jag hos mormor förresten. Hon har världens grinigaste katt; Musse heter han. Mormor måste upp klockan ett varje natt och ge honom mat. Gör hon inte det så bits han i näsan. Puttar hon då bort honom så fräser han. Behöver jag säga att Musse är jättetjock?