Nyckelord

underkläder

Besöker

Fy fan. Jag har tvättat kläder idag, och det var minsann ingen rolig upplevelse. Anledningen är väl mest att jag har skjutit upp det i evigheter, eftersom det är så tråkigt och hemskt. Men nu stod det mellan att ta upp saker ur tvättkorgen, och använda igen, eller faktiskt tvätta.

Jag tvättade.

Problemet är att jag inte riktigt har någonstans att hänga upp alla miljoner saker, så det fick bli några… provisoriska lösningar. Ni vet i filmer där det regnar, och folk ställer kastruller och karotter här och var, som långsamt och pluppande fylls till bredden? Ungefär den approachen kör jag, fast med underkläder.

Okej, här är ett sånt där inlägg som potentiellt skulle kunna backfire:a rätt rejält. Det skulle kunna tolkas som att jag är pedofil och sitter och googlar ”barntrosor + sexy + pics” på min fritid. Så blir det nationellt ramaskri på bloggen. Kollegorna får nys om det hela vilket gör att jag mister mitt jobb. Min läggning sprider sig som en löpeld vilket snart gör att jag inte kan få ett endaste arbete norr om polcirkeln. Södra polcirkeln alltså.

Efter ett par månaders ofrivillig husarrest, på grund av att pöbeln står utanför lägenheten med högafflar och facklor, kan jag inte längre betala räkningarna och blir vräkt. Under ett försök att snatta grillchips blir jag slutligen arresterad, och dömd till livstids fängelse på vatten och bröd. I kurran blir jag våldtagen av fyra ryska bög-sjömän, får AIDS, och dör.

Men så är alltså inte fallet. Jag satt bara och funderade blott, och kom att tänka på det här med att 11-åringar har stringtrosor nu för tiden. Är det verkligen så? ”Det är ju helt sjukt i så fall”, tänkte jag, och googlade i hopp om att hitta nätbutiker som helt skamlöst säljer sådant. Och några string hittade jag inte, men väl ett gäng ganska suspekta trosformer. Genomskinliga ”hot milk” t.ex. Vad fan är DET? Och varför är skyltdockan gravid om det gäller trosor för barn?

Blir lite äcklad. Låt barn vara barn åtminstone tills de är byxmyndiga. Fram till dess kan de ha grannypanties, och alla grannies kan köpa genomskinliga ”hot milk”-trosor. Perfekt!