Nyckelord

TV6

Besöker

Har ni sett filmen ”The 40 year old virgin”? Den går på TV6 just nu nämligen. Har sett den förut, men idag märkte jag en rolig sak.

När han är på speeddating och pratar med kvinnan vars ena bröst ramlar ur klänningen så har de, PÅ RIKTIGT, flyttat upp textningen så man ska se alltihop. Haha! Inte att jag inte förstår varför, men det är på nåt sätt sjukt kul.

Nu ska jag skriva ett argt brev till TV6 för att de visar snusk på nationell TV.

427803327_aa82046fec

Titta på honom! Titta på den självgode jäveln. Ami James från Miami Ink är själva urtypen av hur en äcklig machoman är. Går omkring och spänner sig, kan inte bjuda på sig själv för fem öre, och ska ta till våld så fort någon säger emot. Det sista vet jag förstås ingenting om, men ändå. Usch. Jag blir arg bara jag ser honom.

För övrigt, apropå Miami Ink, så måste jag fråga en sak. Varför har alla tatueringar så fruktansvärt klyschiga betydelser i det där programmet? Det är som att se Extreme home makover. Alltid samma sak. Någon vill tatuera in en bild på Musse pigg som påve, för att det symboliserar hennes kamp för att blablabla… BULLSHIT! Varför kommer det aldrig in någon som bara, liksom: ”Äh, den betyder ingenting, jag tyckte den var snygg”?