Nyckelord

Tristess

Besöker

Jag gillar när man sitter på jobbet och upplever en ganska lång period av att det inte finns så mycket att göra. Sedan söker man, smått uppgivet, på youtube efter ”man shits himself”, och det dyker upp som förslag eftersom man sökt på samma sak förut.

Nejmen fy fan vilken extremt tråkig kväll jag upplever ikväll. Inte ens tjejfilmen på tv (”Dumpa honom!”) intresserar mig. Och jag är ändå killen som sett cheerleadingfilmen ”Bring it on” säkert fem gånger, äger hela Sex and the city-boxen, och har sett en romantisk Woody Allen-film på bio. Den senare minns jag dock inte vad den hette. Men ändå. På BIO!

Nyss gick det så långt att jag pratade med mig själv.

Vad ska jag äta…? Knäckebröd… Ja! Knäckebröd och salami. Det är fan gott!

… Nu pratar jag med mig själv också. Fan.

Skakande.

Alltså, herrejösses vad tråkigt jag har haft den här helgen. Igår var jag visserligen hos farmor, vilket var trevligt, men på kvällen och hela idag så har det var så segt det bara kan bli. Jag har i princip legat på soffan och sett på skit-TV (tänk helgmålsbön och lid med mig), ätit rester från kylskåpet (tänk smör som stått i rumstemperatur i flera dagar och lid ännu mer med mig) och inte brytt mig om att klä på mig överhuvudtaget (tänk en halvnaken 22-årig Daniel och… bara lid).

Vet ni vad förresten? Jag arbetar just nu på ett hemligt projekt, i hemside-väg. Ja, jag vet att det inte är lika spännande som om det vore Peter Jackson, Måns Zelmerlöf (för de som nu gillar honom) eller Filip & Fredrik som gör det… Men vi kan väl låtsas iaf?