Nyckelord

trams

Besöker

vitaepro-bluffKort svar: Nej.

Något längre svar: Nej för helvete.

Jag blir så irriterad på dessa eviga reklamer om Vitaepro, mirakelkuren som ska kunna stärka både leder, muskler, syn, återhämtning efter träning, brosk, hjärta, analöppning, värderingar, och position i samhället. Detta intygar flertalet föredettingar inom idrott, som Stig Strand och Louise Karlsson.

Livsmedelsverket säger däremot att Vitaepro och liknande kosttillskott är värdelösa. Antioxidanterna som påstås vara unika har ingen som helst effekt på kroppen. De vitaminer och Omega-3 som ingår är däremot bra, men sådant får man i sig via vanlig mat. Eller via ett kosttillskott som inte kostar skjortan.

EU har pratat om att skärpa reglerna för reklam om produkter utan en ÄKTA dokumenterad effekt, men det verkar dra ut på tiden. Kan det kanske vara så reklamintäkterna ger mycket fina skattepengar? *temat till Arkiv X*

Men Daniel, varför bloggar du om det här? Jag trodde din blogg handlade om ditt ack så torftiga liv?

Ja, jag vet. Men jag vill att det ska gå åt helvete för Vitaepro.

Varför det?

Dels för att jag vill slippa se deras usla reklamer. Dels för att jag tycker att bluffpreparat-försäljare ska ha all skit. Och dels ”for the lulz”.

Alltså, Kär och Galen på Kanal 5… Herregud.

Jag förstår att själva konceptet är baserat på den programserie som sändes på 90-talet, men genom att ha återupplivat det vi hoppades var både dött, begravet och pålat genom hjärtat har de ju tagit hela Sveriges TV-utveckling 500 år tillbaka i tiden. Nu får vi alltså på bästa – eller åtminstone väldigt bra – sändningstid t.ex se par leta efter sina vigselringar i stora högar av skum.

Bara en sån sak gör ju att man själv sitter och skäms i soffan, å deras vägnar. Jävla trams, det är vad det är.

Då kan vi lika gärna ta tillbaka Solstollarna och Tuttifrutti, när vi ändå är igång.