Nyckelord

tragik

Besöker

Jag har velat berätta min historia så länge. Men det har bara inte gått. Ni måste förstå mig. Jag menade aldrig att dölja nåt för er, det kändes bara för tungt.

Ikväll känns det äntligen som att tiden är inne. Ni förtjänar att få veta. Få veta mitt beslut.

Jag insåg precis att jag vill pussas.

Detta insåg jag genom att – och fråga mig inte hur jag hamnade där – titta på ett halvt avsnitt Eva och Adam (ni vet, ungdomsserien som gick för några år sen) på youtube. Här ligger alltså jag, 25 år gammal, i soffan och tittar på när 14-åriga barnskådisar har låtsasdisco, och känner en djup utanförskap. Det hela är givetvis enormt tragiskt.

Kära dagbok,

Idag var det en händelserik dag. Först gjorde jag mina dailies i Mount Hyjal, rekryterade Druids of the Talon så nu är det bara tre etapper kvar av det hela. Sen gjorde jag några heroics, men det var tråkigt eftersom jag redan kört igenom dem så många gånger. Efter det hände nånting kul! Jag blev inbjuden till en trash run i Firelands. Tokballt var det! Jag tjänade ihop tillräckligt med reputation för att bli friendly med Avengers of Hyjal, så nu kunde jag köpa en epic cloak som förbättrade mina stats ganska rejält. Det var bra.

Sedan bar det av till Orgrimmar för att enchanta den. Jag passade även på att köpa lite saker så jag maxade min leatherworking.

Vad har ni gjort idag?

Idag såg jag en man med självlockigt hår. Jag vet inte vad det är, men jag blir arg när jag ser män med lockigt hår. Såna där jävla krulltottar. De ser ut som förvuxna bebisar. Bofinken är ett exempel. Blir förbannad bara jag ser honom. Jag kan liksom inte hjälpa det. Allt han gör stör mig, troligen pga hans hår. Han ska t.ex alltid vara först ur pendeltåget på morgnarna, så jag har satt det i system att alltid ställa mig ivägen bara för att vara ondsint. Det funkar för mig.

Nåja, dagens krullhåriga typ satt och twittrade på pendeln, och då jag som av en händelse satt snett bakom honom råkade jag se vad han skrev. Eller okej, råkade och råkade. Jag läste helt ogenerat det som stod på den lilla displayen. Jag halvstod i sätet och glodde med öppen mun. Mina ögon scannade texten som om de hela livet väntat på just denna uppgift. Är ni nöjda nu?!

Hursomhelst, det var ett roligt och lite tragiskt twitter-inlägg. Det var så Svensson. Det var som om det var skrivet av Roland från Torsk på Tallinn, som precis lärt sig twittrandets ädla konst och desperat försöker vara hipp. Det var vackert på sitt eget lilla sätt. Såhär stod det:

”Att sätta igång en skön låt i lurarna och låtsas att man är med i en musikvideo gör underverk i en svettig pendeltågsvagn.”

Poesi.