Nyckelord

toalett

Besöker

Nu har jag en toalett i lego, så nu kan jag dö lycklig. Vad säger ni, ska vi ta en liten haiku för att fira?

Lego-toalett
Därför är livet komplett
Nu känns allt så rätt

Jag vet att haikus egentligen inte ska rimma. Än sen då? Jag har en fucking lego-toalett!

Igår gjorde jag ett litet practical joke på jobbet.

Det hela involverade en tom toalettrulle, lite vatten, och min egen sjuka fantasi. Först blötte jag ner toarullen för att sedan riva sönder den i långa remsor. Remsorna kramade jag sedan ihop så de bildade en tajt packad korv av mjuk kartong.

Slutligen placerade jag mitt verk på toalettringen, lite vackert sådär.

Kul? Det vet jag inte. Omoget? Förmodligen. Men hur som helst var det lite spännande att se hur folk gick in för att bara vända i dörren. Det tog nog halva dagen innan en kostymnisse äntligen vågade sig in för att pilla bort toarullskorven.

Här är ett tips till alla män som läser. Dvs typ 5% av min läsarskara.

Jag skulle igår förena två nödvändiga måsten, i stressens hetta. Jag borstade tänderna medan jag satt på toaletten. Och ja, det gick ju bra. Trots att jag är kille kan jag vanligen göra två saker samtidigt (men inte tre, då blir det lite för komplicerat).

Problemet uppstod dock när jag skulle spotta ut tandkrämsskummet. Jag var inte riktigt färdig på toaletten, och jag ville inte heller sitta kvar och vänta med uppblåsta kinder. Så jag spottade ut tandkrämen i det lilla utrymme som bildats mellan toalettsitsen och min vältrimmade kropp. ”En diger men fullt möjlig uppgift”, tänkte jag medan jag formade munnen och lät skummet forsa ut.

… vilket igår slutade i lokal tragedi. Och tandkräm över hela snoppen.

Häromnatten låg jag vaken och lyssnade på ”Vaken med P3”, passande nog. Där hade de nån slags tävling där man skulle skicka in foton man själv tagit, så skulle allt betygsättas av någon fotograf där.

Jag skickade in nedanstående bild. Jag skrev att jag hade valt att kalla bilden ”Minnen från ett lavatorium”. Men de svarade aldrig.

Jag satt på toaletten på jobbet idag. När jag hade uträttat det jag behövde uträtta, samt pysslat lite med iPhonen (typ spelat Tiny Tower, surfat på obskyra saker, samt tagit poserbilder i olika vinklar), så lade jag den ifrån mig för att använda toalettpapper. Notera hur jag säger ”använda toalettpapper” istället för att ”torka mig”. Det låter lite mindre grafiskt på det viset.

Sen reste jag mig och drog upp byxorna. Och telefonen var borta. Jaha. Jag tittade mig omkring. Ingenting. Kände i fickorna. Icke.

Det visade sig att jag i min frånvaro av normala tankegångar hade placerat telefonen i mina byxor, vilandes någonstans vid skrevet (dock utanför kalsongerna) för att den inte skulle slitas mot stengolvet. Mycket riktigt hittades min kära iPhone efter lite grävande vid sömmen mellan mina ben.

Drama på jobbet idag.

Jag skulle gå på toaletten, efter en intensiv period av samtal från stackars kunder. Målet var att utföra nummer ett, dvs pressa ut urin från toppen av min penis, förhoppningsvis ned i den öppnade toalettstolen. Precis när jag höll på med detta knackade det på dörren, och jag kunde höra min kollegas dämpade röst från andra sidan.

”Hur går det, Werner?”

”Haha, jodå, det går bra” svarade jag, tvättade händerna och gick ut. Skrattandes frågade jag vad han pysslar med, och det visade sig att han hade hört ett stor duns och ett plask från toaletterna. Han hade blivit orolig att jag svimmat, spolat ner mig, eller nåt annat hemskt därinne. I själva verket var det städaren som hade gått in och börjat rensa toaletten bredvid.