Nyckelord

tips

Besöker

1. Berätta om din första kyss.

Det har jag redan gjort, HÄR.

Innan bion började så tog vi en promenad, bort till Adolf Fredriks kyrka
med tillhörande kyrkogård. Allt var tyst som i… ja, tyst som i graven faktiskt. Som upplagt för mord. Men istället fick jag… värsta kyssen. Med öppen mun, tunga, hela alltet.

Jag visste inte hur man gjorde, utan stod mest och gapade som ett fån. Och när kyssarna tog slut så slutade inte jag. Jag stod och tittade på henne, med tallriksögon och ett perverst leende på läpparna. Hela min kropp ville skrika hur mycket jag tyckte om henne. Hela jag ville krama om henne, och fortsätta mysandet. Men all kontakt med hjärnan hade upphört. Istället stod jag där och klämde på hennes ena axel, och frustade för mig själv.

På vägen hem från den dejten fick jag ett SMS där hon undrade varför jag var så konstig.

2. Om du fick träffa ditt 15-åriga jag nu, vad skulle du säga då?

Jag skulle säga åt mig själv att inte låta någon trycka ner mig. Inte ta åt mig av vissa idioters kommentarer. Inte tro att jag är värdelös bara för att några högstadiefjortisar inte mår så bra.

Sen hade jag nog bett mig själv att investera i lite Apple-aktier.

3. Om du fick träffa ditt 55-åriga jag nu, vad skulle du säga då?

”Du skulle lagt av med colan! JAG SA JU DET!”

4. Vilken film tycker du att alla bör se (och varför)?

500 days of Summer, den är söt och ögonöppnande. Åtminonstone för mig, men jag är ju ganska enkelspårig också. Annars kan ni se I huvudet på John Malkovich. Ego-scenen, eller vad man nu ska kalla den för att inte spoila, är underbar. ”Malkovich?! MALKOVICH!!!”

5. Vilken låt önskar du att det var du som hade skrivit och framfört på exakt det sättet den låter idag (och varför)?

Um… Det vet jag inte. Det är inget jag nånsin tänkt på. Jag tycker att ”Today is a good day” med Anna Ternheim är underbar, och den brukar motivera mig när det känns sunkigt. Men jag kan inte påstå att jag skulle kunna framföra den som den låter idag. Eftersom jag är man. Och Anna Ternheim är kvinna. Ja.

6. Berätta om din bästa kroppsdel.

Alltså, min penis. Jag bara måste nämna den. Den är liksom… så stor. Så fullkomligt gigantisk. En riktig mastodontpjäs, har jag fått höra. ”Det här kommer inte att gå” har jag också fått höra.

… Nej. Min penis är högst alldaglig. Men mina ögonbryn är rätt fina.

7. Hur hanterar du hjärnspöken om att inte duga eller vara snygg eller smart nog osv?

Ptja, det gör jag inte. Jag har såna hjärnspöken hela tiden, och kan ärligt talat inte hantera dem. Så jag låter mig intalas att jag är ful och korkad. Det är ganska tråkigt. Men det är å andra sidan olika, det där. Vissa dagar känner man att man är allmänt awesome och frän.

8. Hur är du att bråka med?

Jag är sådär osexigt konflikträdd. Kan inte minnas att jag i vuxen ålder skrikit på någon under ett bråk, det närmaste är väl på jobbet när jag rutit ifrån ett par gånger. Snarare blir jag sur och ägnar mig åt silent treatment ett tag. Jag vet, jag är en riktig liten tonårstjej. Däremot är jag inte långsint, och jag hatar att bråka, så det tar inte lång tid innan jag tar initiativ till att sluta fred.

9. Vad jobbar/jobbade dina föräldrar med?

Min pappa är inköpsansvarig på ett företag som tillverkar lyftok för containrar. Min mamma är läkarsekreterare och bor för tillfället i Sydafrika.

10. Om du fick välja en fiktiv bästa kompis, vem skulle det vara (och varför)?

Barney Stinson kanske. Fast det vore ganska jobbigt, eftersom jag hatar både krogen och att bära kostym.

11. Ge ett allmänt asbra tips!

Drink your school, stay in drugs, and don’t do milk. Eller vänta nu…