Nyckelord

test

Besöker

Tack för Din fråga Thomas! Självklart strävar vi här på Daniel Werner AB efter att lyssna på Dig som kund. Din åsikt är värdefull för oss! Det är just därför som vi under det senaste året har lanserat många spännande tjänster som just Du kan tänka på medan Du smeker Dig själv i badkaret.

Eh.

Nä okej, så var det kanske inte. Men jag såg de nya OLW-chipsen när jag var i affären och skulle köpa dagens sexpack cola, och tänkte att det kunde bli ett kul blogginlägg där jag verkligen lobbar för att ni alla ska smaka denna gudamåltid av gudamåltider. Men… det blev inte så. Jag ska här berätta varför.

OLWs Sourcream & Bearnaise-chips är alltså det senaste. Det som alla coola quarterback-killar äter, och alla snygga cheerleader-tjejer äter och sedan kastar upp på toaletten när ingen ser. Äter man inte OLWs Sourcream & Bearnaise-chips så är man helt enkelt en lite sämre människa, som förtjänar att slås ihjäl med en spade på stadens torg. Detta ville jag inte vara idag, så tillsammans med colan blev det alltså en påse av ovan nämnda snacks.

När jag kommit hem och ätit klart kvällsmaten i min ensamhet (jag hoppas att ni ser framför mig hur jag sitter vid ett bord och snyftar medan jag äter, med endast ett stearinljus som sällskap – gärna med lite sorgsen fiolmusik till också) öppnade jag förväntansfullt påsen. Mina ögon riktigt lyste i natten, och lite dregel befläckade ena ärmen på min skjorta.

Men glädjen utbyttes snart i total sorg. Jag förde ett chips till munnen, och snart var hela härligheten däri (sluta tänk snusk hörni). Men… Chipsen smakade… Som ankfjädrar doppade i lapskojs? Som snömannens penis? Som man kan tänka sig att ordet ”klägg” skulle smaka? Som ett brutet näsben inbakat i ansjovisdoftande mördeg med två smörslungade tändstift på en spegel av pensionärsurin med bara en touch av hundfrenulum. Nej, ingetdera. Värre. Chipsen smakade precis som vanliga Sourcream-chips. Kanske med en liiiiten eftersmak av någon sorts sötma, men annars ingen skillnad. Ingen bearnaisesmak här inte.

Jag känner mig lurad. Förd bakom ljuset. Jag vet inte riktigt vad jag ska lita på här i världen längre. Om inte chipssmakerna stämmer så vet jag inte vad som gör det.

Fy fan. Nä, OLWs Sourcream & Bearnaise-chips får endast 7 Katerina Janouch i betyg. Mycket dåligt.

… är alla dessa satans tester. Jag förstår inte varför det har blivit så himla populärt. Det är nästan så jag funderar på om folk får pengar för att göra dem. De gör ju test som om de lever för det. ”Vilken hundras är du?”, ”hur mycket kan du om analklåda?”, ”hur ful är du?”, ”ser jag tjock ut i den här klänningen?” – det finns tester för ALLT!

Jag har försökt att blockera dem allihop, men eftersom varje test räknas som en separat applikation är det lönlöst. Hur mycket man än blockerar så kommer det bara fler och fler testresultat, och jag kommer bara slita mitt hår mer och mer.

Newsflash för alla er som gör tester på facebook:

Ingen bryr sig!