Nyckelord

tävling

Besöker

Mina damer, herrar, hermafroditer, frumafroditer, katter, köttslickepinnar och italienska skinnsoffor… Nu, har det blivit tävlingsdags på bloggen igen!

Den lyckliga vinnaren kammar hem en nästan sprillans ny godisask i form av en Nintendo-handkontroll, innehållande mint-godisar som jag bara tagit ett par stycken av eftersom jag inte tyckte de var goda! Missa inte den här chansen att få hem en av kinesiska barnarbetare stilrent designad ask, som er stora bloggidol kört ner sina – givetvis nytvättade – fingrar i.

Tävlingsregler:

Jag kommer att maila 20 st för mig okända singeltjejer från Stockholm (i åldrarna 20-25) på en icke namngiven nätcommunity. Mailet jag skickar är följande:

Hej!

Får jag chans på dig? 🙂

[ ] JA
[ ] NEJ
[ ] KANSKE

Ett JA (eller liknande svar) ger 3 poäng.
Ett KANSKE (eller liknande svar) ger 2 poäng.
Ett NEJ (eller liknande svar) ger 1 poäng.
INGET SVAR ALLS ger 0 poäng.

Nu är det upp till er att gissa HUR MÅNGA POÄNG jag kommer att ha fått kl 23.59 på söndag kväll (19/6).

Maxpoängen är alltså 60 poäng, om alla 20 svarar ja, och minimipoängen är 0, om ingen svarar. Om alla svarar nej blir det 20 poäng. Ni förstår säkert. Ni tävlar genom att skicka en kommentar på detta inlägg, med er gissning. Viktigt är att ni tar med er korrekta mail när ni kommenterar, eftersom jag kommer att maila den som vunnit. Om ingen gissar exakt rätt så är det den närmaste gissningen som vinner. Om två personer gissar på samma siffra så är det givetvis den som gissat först som tar hem segern. Opartiska och groteskt enväldiga domare är jag själv och min consigliere Salahuddin.

Lycka till!

Nu är det dags för en underbar TÄVLING, alla barn!

Reglerna är enkla. Den som kan komma på den mest klockrena och roliga texten för undertecknads pratbubbla… vinner!

  • De enväldiga domarna är jag och Salahuddin.
  • Det är inte tillåtet att muta Salahuddin med räkor eller mig med avsugningar (just det, Günther!).
  • Bidraget skickas enkelt in genom kommentarsfältet här nedan.
  • Första pris är en USB-sticka från Kingston, med 4 GB lagringsutrymme, värde intefanvetjag.
  • Jag kontaktar vinnaren via mail, så bifoga en giltig sådan.
  • Tävlingen pågår till och med 23.59 den 23/1 2011.

Lycka till!

Tävlingen är över! Jag och Salahuddin är enväldiga domare, och har efter djupa sessioner av räknande, bråkande och torrfoderätande kommit fram till resultatet. Vissa av svaren kanske inte var menade på fullt allvar, men de kommer att räknas som det eftersom frågan från första början inte var menad på allvar.

1. JA – Okej, bara du bjuder på te först.. så man inte verkar billig :O

2. SVARADE INTE ALLS

3. NEJ – ööhhhmm nej

4. JA – Ofc ^^ men vi får se om den dagen kommer komma 😀

5. SVARADE INTE ALLS

6. NEJ – nej?? 🙂

7. NEJ – nej tack, jag ligger bara med folk jag e tillsammans med…

8. NEJ – skulle inte tro det

9. KANSKE – *host* bara sådär?

10. KANSKE – Får jag ta dig med en strap-on?

11. NEJ – haha. jag tror jag avstår, men tack för erbjudandet 😛

12. NEJ – skulle inte tro det…

13. SVARADE INTE ALLS

14. NEJ – måste säga nej tack. men tack för erbjudandet men jag klarar mig.

15. SVARADE INTE ALLS

16. SVARADE INTE ALLS

17. NEJ – Inte vad jag vet. Har nån sagt det? 😉

18. SVARADE INTE ALLS

19. JA – Visst. Vi möts i den skumma gränden på tisdag vid 14:07!

20. SVARADE INTE ALLS (hann inte läsa mailet innan tiden gick ut)

Detta blir… 21 poäng! Vinnaren ääääär… Louise som gissade på 20 poäng! Jennie får dock ett hedersomnämnande då hon gissade på 22, fast tre timmar senare. Stort grattis till vinnaren!

PS. Den här tävlingen var bara på skoj. Ett test för att se hur många som skulle nappa på ett oanständigt förslag på nätet. Jag är ganska snäll och beskedlig allt som oftast, men jag blir grinig på folk som ska klaga för att man försöker hitta på originella saker som eventuellt gör offren smått irriterade. Det är bara humor liksom! Så ni som tyckte den här tävlingen sög ber jag vänligt men bestämt att dra åt helskotta. 🙂

Nu är det dags för bloggens första tävling, efter många år i etern! ”HURRA!” ropar folket på gatorna, kastar sina kvastar och högafflar, för att rusa och se vad all uppståndelse handlar om. Till sin stora förtjusning ser de denna tävling, och glädjen är förstås total.

Tävlingsregler:

Jag kommer att maila 20 st singeltjejer från Stockholm (i åldrarna 19-24) på en icke namngiven nätcommunity. Mailet jag skickar är följande:

Hej!

Ska vi ligga med varandra nån dag? 🙂

Ett JA (eller liknande svar) ger 3 poäng.
Ett KANSKE (eller liknande svar) ger 2 poäng.
Ett NEJ (eller liknande svar) ger 1 poäng.
INGET SVAR ALLS ger 0 poäng.

Nu är det upp till er att gissa HUR MÅNGA POÄNG jag kommer att ha fått kl 23.59 på söndag kväll.

Maxpoängen är alltså 60 poäng, om alla 20 svarar ja, och minimipoängen är 0, om ingen svarar. Om alla svarar nej blir det 20 poäng. Ni förstår säkert. Ni tävlar genom att skicka en kommentar på detta inlägg, med er gissning. Viktigt är att ni tar med er korrekta mail när ni kommenterar, eftersom jag kommer att maila den som vunnit. Om ingen gissar exakt rätt så är det den närmaste gissningen som vinner. Om två personer gissar på samma siffra så är det givetvis den som gissat först som tar hem segern.

Pris:

Vinnaren får den stora äran att få med sig denna åtråvärda pin i naturlig storlek (inte på bilden, utan den är i naturlig storlek i verkligheten – bra va?) hem. Den är designad av en lika okänd som mystisk konstnär någon gång under 2000-talet. Ett mycket åtråvärt föremål som säkert många skulle vilja få hålla i sina händer åtminstone någon gång i livet. Nu har ni chansen!

Man kan ha den såhär!

Eller såhär!

Till och med såhär!

Ja, endast fantasin sätter gränserna!

Lycka till!