Nyckelord

SVT

Besöker

Ett fyrfaldigt leve för vår mest bortskämda prinsessa! Må hon bli lycklig med sin överklass-rikemans-klumpkäft! Hurra!

Madeleine och Chris Bröllop grattis

(Tanken var att jag skulle göra en jättefin svensk flagga, men efter att Photoshop kraschat fyra gånger fick det bli något såhär fult.)

Apropå det här med smygreklam på bloggar som gårdagens Plus i SVT handlade om, så kan jag meddela att jag ganska ofta får liknande saker. Senast häromdagen faktiskt.

God morgon Daniel,

Mitt namn är Nadia *efternamn* och jobbar som Marknadsföringsansvarig på
*företag*. Jag skriver till dig för jag gillar din blogg och
skulle därför vilja inleda ett samarbete. Låter samarbete som någon
intressant för dig?

Tack på förhand och ha en bra dag!

Med vänliga hälsningar,
Nadia *efternamn*
Marknadsföringsansvarig
*företag*

”Åh herregud!” skrek jag givetvis där hemma i soffan, alldeles uppspelt och med tankarna på de miljoner jag skulle kunna få tjäna… eller kanske inte. Jag svarade som jag brukar.

Goddag kära Nadia,

Tack för de vänliga orden! Kul att du gillar bloggen! Vilket är ditt
favoritinlägg? Och sedan, vilket slags samarbete talar vi om? Om det
är något sexuellt uppskattar jag om du bifogar bild på dig.

Med hopp,
Din Daniel

Av oklar anledning så fick jag aldrig något svar. Men Nadia, när du (som är en sån trogen läsare) läser detta – varför svarade du inte? Var det något jag sa? Vi behöver ju inte idka samlag på en gång, jag tänkte faktiskt att vi kunde lära känna varandra först. Ingen press.

Sen, när vi träffats ett par gånger, tänkte jag att du skulle kunna skriva ett inlägg på din blogg, där du nämner hur välutrustad och uthållig i sängen jag är. Låter det som något intressant för dig?

Herregud vilken hysteri det är över det kungliga dopet. Det var visserligen ett par dagar sen nu, men jag har inte orkat kommentera det hela. Dessutom har jag åter igen varit trött på att blogga, på grund av tröttsamma kommentarer. Jag är extremt dålig på att ta kritik, men det är väl något jag måste jobba på istället för att varenda gång vilja lägga ner bloggen.

Nåväl, det här med dopet. I skrivande stund är SVT på i bakgrunden, där det sänds en timslång ”recap” av dopet. ”Det kungliga dopet: Höjdpunkterna”. Herregud, en timme av bara höjdpunkter?! Finns det ens så många höjdpunkter? Jag hade tänkt mig något i stil med snabbrepriserna av bidragen i melodifestivalen. Fem minuter, döpt, klart. Bam! Lite effektivitet, tack.

Förresten,  en annan sak jag tänkte på. När sändningen startade så visades titeln, naturligtvis i såna där snirkliga skrivstilsbokstäver. Samma sak var det på omslaget av Metro, Aftonbladet, osv. Och så är det ju varje gång det står om något kungligt. Nån gång skulle jag vilja se det skrivet i Comic Sans.

Igår tittade jag trots allt på melodifestivalen. Detta mest för att jag är, kanske världens enda straighta kille som gillar eurovision song contest, och vill veta vem som kommer att representera vår fjällhöga nord. Många ”varför” plågar nu mitt sinne.

Varför var det så usla bidrag med? Varför vann ett av de mest usla? Varför känns det som Marie Serneholt pratar med svalget hela tiden? Varför existerar den hemska människa som bestämt att de s k ”förhörsledarna” är ett roligt inslag i tävlingen?

Och kanske mest av allt: Varför bryr jag mig?