Nyckelord

svar

Besöker

Op-op-op-op-op opa videoblogg style!

Alltså, okej, detta är något av ett experiment. Jag tänkte att jag skulle svara på frågorna via video. Så jag gjorde det. Och vips blev videon 23 minuter lång. Trots klippning. Så det är på eget ansvar. Detta är 23 minuter ni aldrig får tillbaka.

Om ni orkar se hela videon utan att spola så får ni säga till.

Fotnot: Twitter-dejten har nu gjort det klart för mig att hon INTE är intresserad av en andra dejt. Och det känns i ärlighetens namn ganska bra.

Det har gått över ett halvår sen den senaste frågestunden. Så då kör vi igen tycker jag.

FRÅGESTUND!

Fråga mig vad ni vill. Kom igen. Det blir kul! Jag svarar på allt, hungrig som jag är. Fråga gör ni i kommentarsfältet nedan. Och se till att det blir åtminstone hyfsat många frågor. Inget får en att känna sig så ointressant som en frågestund utan frågor. Då kommer jag bara bli ledsen och tröstäta rent ister.

1. Berätta om din första kyss.

Det har jag redan gjort, HÄR.

Innan bion började så tog vi en promenad, bort till Adolf Fredriks kyrka
med tillhörande kyrkogård. Allt var tyst som i… ja, tyst som i graven faktiskt. Som upplagt för mord. Men istället fick jag… värsta kyssen. Med öppen mun, tunga, hela alltet.

Jag visste inte hur man gjorde, utan stod mest och gapade som ett fån. Och när kyssarna tog slut så slutade inte jag. Jag stod och tittade på henne, med tallriksögon och ett perverst leende på läpparna. Hela min kropp ville skrika hur mycket jag tyckte om henne. Hela jag ville krama om henne, och fortsätta mysandet. Men all kontakt med hjärnan hade upphört. Istället stod jag där och klämde på hennes ena axel, och frustade för mig själv.

På vägen hem från den dejten fick jag ett SMS där hon undrade varför jag var så konstig.

2. Om du fick träffa ditt 15-åriga jag nu, vad skulle du säga då?

Jag skulle säga åt mig själv att inte låta någon trycka ner mig. Inte ta åt mig av vissa idioters kommentarer. Inte tro att jag är värdelös bara för att några högstadiefjortisar inte mår så bra.

Sen hade jag nog bett mig själv att investera i lite Apple-aktier.

3. Om du fick träffa ditt 55-åriga jag nu, vad skulle du säga då?

”Du skulle lagt av med colan! JAG SA JU DET!”

4. Vilken film tycker du att alla bör se (och varför)?

500 days of Summer, den är söt och ögonöppnande. Åtminonstone för mig, men jag är ju ganska enkelspårig också. Annars kan ni se I huvudet på John Malkovich. Ego-scenen, eller vad man nu ska kalla den för att inte spoila, är underbar. ”Malkovich?! MALKOVICH!!!”

5. Vilken låt önskar du att det var du som hade skrivit och framfört på exakt det sättet den låter idag (och varför)?

Um… Det vet jag inte. Det är inget jag nånsin tänkt på. Jag tycker att ”Today is a good day” med Anna Ternheim är underbar, och den brukar motivera mig när det känns sunkigt. Men jag kan inte påstå att jag skulle kunna framföra den som den låter idag. Eftersom jag är man. Och Anna Ternheim är kvinna. Ja.

6. Berätta om din bästa kroppsdel.

Alltså, min penis. Jag bara måste nämna den. Den är liksom… så stor. Så fullkomligt gigantisk. En riktig mastodontpjäs, har jag fått höra. ”Det här kommer inte att gå” har jag också fått höra.

… Nej. Min penis är högst alldaglig. Men mina ögonbryn är rätt fina.

7. Hur hanterar du hjärnspöken om att inte duga eller vara snygg eller smart nog osv?

Ptja, det gör jag inte. Jag har såna hjärnspöken hela tiden, och kan ärligt talat inte hantera dem. Så jag låter mig intalas att jag är ful och korkad. Det är ganska tråkigt. Men det är å andra sidan olika, det där. Vissa dagar känner man att man är allmänt awesome och frän.

8. Hur är du att bråka med?

Jag är sådär osexigt konflikträdd. Kan inte minnas att jag i vuxen ålder skrikit på någon under ett bråk, det närmaste är väl på jobbet när jag rutit ifrån ett par gånger. Snarare blir jag sur och ägnar mig åt silent treatment ett tag. Jag vet, jag är en riktig liten tonårstjej. Däremot är jag inte långsint, och jag hatar att bråka, så det tar inte lång tid innan jag tar initiativ till att sluta fred.

9. Vad jobbar/jobbade dina föräldrar med?

Min pappa är inköpsansvarig på ett företag som tillverkar lyftok för containrar. Min mamma är läkarsekreterare och bor för tillfället i Sydafrika.

10. Om du fick välja en fiktiv bästa kompis, vem skulle det vara (och varför)?

Barney Stinson kanske. Fast det vore ganska jobbigt, eftersom jag hatar både krogen och att bära kostym.

11. Ge ett allmänt asbra tips!

Drink your school, stay in drugs, and don’t do milk. Eller vänta nu…

Without further ado, här är svaren.

Nämner du aldrig kompisar i bloggen, eller har du inga?

Några har jag, men inte särskilt många. Och ännu färre som är riktigt nära. Det är ju tyvärr sådär ibland. Jag var rätt poppis och allmänt rolig i låg- och mellanstadiet. Sen började jag bli blyg eftersom det fanns en del taskiga människor i min närhet. Plötsligt var man en s k ”tönt”, och i högstadiet var det ju tyvärr förödande att inte vara cool som alla andra. Cool var man tvungen att vara. Så jag föll ner i ett svart hål av töntighet, och blev utfryst av alla utom en liten grupp som då var mina vänner.

Sen började man gymnasiet, och då var folket lite mer öppna för töntar, och jag fick vara med. Men skadan var redan skedd och jag var väldigt blyg och tystlåten. Således var det ganska svårt att få nära vänner även där. Så efter gymnasiet var det ingen som spontant kände att de ville hålla nån närmare kontakt med mig, och jag – med min asocialitet – tyckte det var lika bra.

Nu när man börjat jobba träffar man hyggliga människor varje dag, och det är där jag träffat mina närmaste vänner. Men det är fortfarande så att jag är väldigt dålig på att ta initiativ till att träffas och göra saker, eftersom jag på något sätt lärt mig trivas med att vara en ensamvarg. Det är lite dumt.

Eh… Ja, det var inte meningen att berätta hela mitt livs historia. Men det är lite därför det är relativt tomt på vän-fronten.

När får vi se en video när du bygger Lego?

Hmm, det borde inte vara omöjligt att fixa, om det finns intresse för sånt! Fast först måste jag nog fixa en postbox som folk kan skicka legobidrag till… och hitta något jag vill bygga. Och sedan… Är det verkligen nån som vill sitta och titta på när en 25-årig, kraftigt orakad, man sitter och bygger lego i sin ensamhet?

Okej. Du pratar ju mycket om din brist på sex, men hur ser ditt sociala liv ut i övrigt?

Oj, pratar jag så mycket om min brist på sex? Gud vad hemskt i så fall. Men jag har hört många som säger samma sak. Och min chef yttrar ju orden ”din kåte jävel” åtminstone någon gång i veckan. Så det kanske ligger något i det. Ärligt talat tror jag att jag får ligga ”normalt” ofta, men grejen är väl snarare att hungern aldrig tar slut. Hör ni det?! ALDRIG!!!

Det hemska är att halva min familj kommer att läsa detta, och ändå skriver jag det.

Vad får du på det här personlighetstestet? http://similarminds.com/jung.html

Introverted (I) 64.52% Extroverted (E) 35.48%
Sensing (S) 58.62% Intuitive (N) 41.38%
Feeling (F) 72.41% Thinking (T) 27.59%
Judging (J) 62.86% Perceiving (P) 37.14%

Your type is: ISFJ

ISFJ – ”Conservator”. Desires to be of service and to minister to individual needs – very loyal. 13.8% of total population.

Hur ser en perfekt dejt ut med daniel?

Det beror på vem som frågar!

Men enligt mig… Oj… Jag tycker i alla fall inte om storslagna planer och fyrverkerier och ett späckat schema. Vill man ha en sån dejt, och en sån pojkvän, så får man nog leta nån annanstans. Jag vill mest bara vara. Träffas hemma på hemmaplan. Kanske äta nånting gott, och bara sitta och prata. Sen kan man se en bra film och skeda i soffan om personkemin stämmer.

Ja… Det skulle jag tycka om. *en knappt märkbar tår faller ur ena ögonvrån, och träffar marken med ett pling*

Du verkar inte alltid må så himla bra, om det inte stämmer så säg gärna emot. Men min fråga är hursomhelst, vad gör du för att försöka må bättre?

Njaeaeae, det stämmer väl tyvärr. Det är alltid svårt att peka på exakt var skon klämmer, men det är väl en ensamhet med stundtals ganska intensiv kärlekslängtan. Och på det så har vi det här med kräkfobin, som är rätt handikappande. För ett år sen var det problem att ens åka hemifrån, men det har jag lyckats övervinna. Nu är det mest det här med att äta bland folk, och äta lunch på jobbet. Och på grund av dessa problem så känns det som att det kommer bli mycket svårare att träffa någon slags partner. Alla vill ju ha nån som mår perfekt, right? … Så då blir jag ännu deppigare av att jag inte mår perfekt.

Det jag gör för att må bättre är väl mest att ta det i min takt, och inte försöka forcera nåt. Jag får acceptera att det är ett helvete med ätandet. Jag kan åtminstone ta mig till jobbet nu, så det går åt rätt håll.

vad är det som gör att du inte ändrar på din kost och börjar äta nyttigare?

Det är nog det faktum att jag som barn blev utsatt för väldigt traumatiska övergrepp. Jag vill inte gå in allt för mycket på detaljer, men det involverade clowner, dvärgar, pingisrackets och en hel del stearin.

… Eller så är det gammal hederlig lathet. Det är lite 50/50 säger vi.

Vilket är ditt drömyrke?

Det är nog antingen något extremt tekniskt som ingen annan förstår sig på, där jag sitter som expertsupport och pillar i fullständigt obskyra system. Eller någon form av design, webbdesign eller grafisk design. Eller professionell bloggare. Eller gigolo. Eller fanbärare. Eller! Eller!

Varför får vi inte fler matlagningsvideor? Jag vet att jag dragit upp det tidigare men jag älskar dem.

Tack! Jag ska försöka göra fler. Anledningen till att det är så sparsmakat med såna är en väldigt obehaglig blandning av lathet, dålig fantasi, och sexuell undernäring (åh nej, nu gör jag det igen).

Jag tror jag är gravid men jag är inte riktigt 100% säker på om barnet är mitt. Hur kan jag veta det med säkerhet? Och hur vet jag vem pappan är?

Nu är ju inte jag någon expert på sånt här, men jag skulle tro att det bästa sättet är att göra ett faderskapstest. Annars måste man nog tänka tillbaka över sina ligg de senaste månaderna. Är liggen fler än en? I så fall måste man nog tänka tillbaka över diverse satsplaceringar under dessa liggen. Är alla satsplaceringar på ställen som kan orsaka barn? Well… då är det nog bara att föda barnet och se vem det är mest likt.

Ber om ursäkt för de väldigt ingående beskrivningarna förresten. Jag var tvungen.

Vilken är din absoluta favorit när det gäller spelkonsoler? Varför?

Jag gillar mitt Playstation 3. Jag äger både Xbox 360 och Wii (Och PS1 och PS2 och Nintendo DS och PSP), men just PS3t trivs jag bäst med. Jag gillar spelen och gränssnittet t.ex.

Berätta något vi inte vet om dig!? (mer ett krav än en fråga)

Whoa, här kommer vi och kräver saker minsann! Men okej. Um… När jag tänker på skedande så nyser jag? En gång fick jag guld i luftgevärsskytte (nej, inte VM, bara ett klubbmästerskap)? En annan gång groggade jag med coca cola och vaniljvodka, och sedan inte kunde dricka coca cola på säkert ett år?

Hur mycket gillar du Justin Bieber?

Inte alls faktiskt, tro det eller ej! Jag avskyr i allmänhet populära människor, och avundas lyckliga sådana… Jisses vad frisk jag låter!

Har du några favoritbloggar att tipsa om?

Nej, för då kommer ni börja läsa dem istället för min! Ni kommer överge mig! NI FÅR INTE ÖVERGE MIG!!! Jag gör vad som helst, okej?! Snälla gå inte! Jag berättar vitsar! Hemligheter! JAG KLÄR AV MIG!!!

Kollar du på My little pony och onanerar ibland?

Har du spionerat på mig? Svaret är i alla fall ja. Faktum är att My little pony är det enda som kan få mig att uppnå klimax… Det är ganska tragiskt faktiskt.

Pratar du med dig själv, och i sådana fall, vad pratar du om?

Ja, det händer faktiskt ganska ofta. Vanligtvis sjunger jag olika saker; jag sjunger ganska mycket här hemma. Annars är det mest när jag kommer att tänka på nånting väldigt viktigt, som jag måste prata med någon om. Då kan det hända att jag tänker över vad jag ska säga, fast högt… Jisses vad frisk jag låter!

Vilken kändistjej och kändiskille är snyggast respektive fulast?

Tjej, snyggast: Jag har ju en enorm förkärlek för Zooey Deschanel. Vet inte vad det här, men hon ser ganska normal ut, på ett bra sätt. Istället för alla modellutseenden som jag avskyr. Apropå snyggaste mannen så kom jag på hans syster; Maggie Gyllenhaal. Hon är väldans snygg, med rätt fina kurvor. ”Secretary” måste vara världens mest sensuella film, även om den är lite märklig.
Tjej, fulast: Hilary Swank. My god, hennes mun! Vad är det för fel?! Det ser ut som att nån pressat in ett dammsugarmunstycke i käften.

Kille, snyggast: Jake Gyllenhaal är rätt stilig, som sagt. Märk hur jag måste använda ordvalet ”stilig” för att inte automatiskt vara homosexuell. Men okej, han är SNYGG. Det är en snygg man. Men jag tittar inte på Brokeback Mountain fem gånger om dagen för det. Faktiskt.
Kille, fulast: Jag måste säga Daniel Radcliffe, alias Harry Potter. Han ser utvecklingsstörd ut. Speciellt hans leende som bara utstrålar ”HÖÖÖH, JAG HA NOLL SMART”. Usch.

Okej, efter hot om att lägga ner hela bloggen fick jag till slut ett gäng frågor. Det var inte de enorma mängder jag hade tänkt mig; jag hade ju föreställt mig hur servern gick ner av allt tryck från Danielsugna modebloggfjortisar, men detta hände aldrig. Nåväl. Det får gå ändå.

Här kommer då de mycket efterlängtade svaren!

Med risk för att låta kliché – Vad är enligt dig meningen med livet?

Att vara snäll mot människor, undvika att äta fett, läsa en bra bok med jämna mellanrum, promenera då och då, samt försöka att leva i fred och harmoni med människor av alla trosbekännelser och nationer.

… och jag tänker INTE vara ännu mer kliché i mitt svar, och svara ”42”. Alla gör det, och alla tror att de är såååå fyndiga. Fast nu har jag ju redan sagt det. Fan.

Okej. Här är en fråga:  När tänker du komma ner och hälsa på mig?

Men! Unga dam! Jag kan ju inte ”komma ner” på första dejten heller!

Vad har du för mål med livet?

Mitt enda mål är nog att må bra. Och för att uppnå detta ska jag skaffa mig ett förhållande jag trivs med, och ett jobb jag tycker om. Samt inte gifta mig med en frigid socialarbetare, så man får gå ner i källaren och smygrunka åt senaste Ellos-katalogen så fort det pockar på.

Varför lagar du aldrig mat?

Dels för att det är så otroligt tråkigt att laga mat när man är ensam. Det kanske finns en smula självförakt med i bilden, men jag ser inte riktigt varför jag ska laga en pang-middag bara åt mig själv. Resten har nog med gammal hederlig lathet att göra. Jag kommer hem sent från jobbet, och ramlar i princip in genom dörren av trötthet. Men när jag skaffar en partner nästa gång ska jag börja skärpa mig.

Vad får dig att våga vara så självutlämnande? Alex Schulman månne?

Nja, inte Alex Schulman, han inspirerar mig när det kommer till sättet att skriva på (fast jag försöker inte efterapa någon; jag skriver på mitt eget sätt). När det gäller självutlämnandet så är det nog mest så jag är. Jag tycker att det är så extremt tramsigt med människor som försöker att upprätthålla en fasad av coolhet. Att försöka vara macho hela tiden. Det håller inte. Jag är mänsklig, liksom. Ibland begår jag misstag. Ibland raggar jag på sätt som får stenåldersmänniskor att skämmas. Ibland blir jag ledsen. Ibland känns livet värdelöst. Ibland gör jag märkliga saker för att bli accepterad.

Lite så.

Varför heter Salahuddin Salahuddin?

True story: På mitt förra jobb fick jag en felanmälan på en kunds IP-telefoni. Kunden hette Salahuddin i efternamn, vilket jag tyckte lät fruktansvärt kul men ändå lite fränt. Och då jag precis skaffat katten hade han ännu inget namn, jag kallade honom mest för ”kompis”. Så det fick bli Salahuddin! Hur många katter heter det, liksom?

Jag har ännu en fråga! Vad jobbar du med egentligen? På någon sorts kundsupport? Och om det är fallet så kan jag inte hjälpa att undra… Du har uttryckt att du älskar ditt jobb. Hur?

Jag jobbar på en känd teleoperatör, som datanätstekniker för storföretag. Vår grupp får larm på förbindelser som gått ner, och även samtal direkt från företagen, och då är vårt jobb att ta oss in i utrustningarna på plats och ta reda på vad som är fel. Det kan t.ex vara att vi inte når kundens utrustning från vår switch, eller att det går massa CRC-fel (störningar) på länken. Eller så är hela switchen nere. Ibland är det ännu knepigare saker, typ routingproblem i vårt nät, som gör så att trafiken inte når fram. Då får vi testa att nå kunden från längst in i vårt nät, och se vilken väg trafiken tar. Då ser vi t.e.x att trafiken fastnar någonstans på vägen, och då är det troligen något felkonfigurerat i den burk där det fastnar.

… Gosh, detta skulle jag kunna prata om i timmar. Och jag älskar mitt jobb för att den grupp jag jobbar i nu är underbar, och för att själva jobbet är så grymt nördigt. Jag har aldrig jobbat med något så avancerat förut. Precis som jag vill ha det.

En fråga: Hur är det med hälsan? Piggare?

Ja, de senaste veckorna har det faktiskt känts lite bättre! Jag vet inte riktigt vad det är, jag äter bättre och sover bättre. Och sen tror jag – peppar peppar – att mina ångestproblem så smått är på väg bort, vilket kanske påverkar det hela. För ett halvår sedan kunde jag knappt åka till eller från jobbet utan att hyperventilera. Nu är det sällan några problem överhuvudtaget. Och äta bland folk går hyfsat bra, det också.

Vad är det mest pinsamma du gjort hittills?

Jag gör pinsamma saker hela tiden. En gång presenterade jag mig för samma person två dagar i rad, det var jobbigt. En annan gång blev jag påkommen med att äta mat i ett konferensrum som min f.d chef och hennes team hade bokat. Så de kom inrusande medan jag hade köttbullar och rårörda lingon i munnen. Usch.

Om du fötts som tjej, vad hade du velat heta isf?

Om jag fötts som tjej så hade jag hetat Emelie, det har mamma berättat. Men om jag själv fått välja så… Kanske Jenny eller Jennie? Det är galet fina namn. Fast inte så pass fina att någon behöver oroa sig att jag plötsligt ska vilja byta kön. Ingen fara.

Drömresmål? Om du nu inte redan varit på det stället.

Japan eller USA hade varit underbart. USA mest för sakens skull; det är som en annan värld på något sätt. Och att få traska runt i Tokyos tusentals prylaffärer. Gah! Däremot är det nog inte aktuellt på ett tag. Apropå ångest så tycker jag fortfarande att det är jobbigt att resa långt. Jag åkte med Ethiopian Airlines till Sydafrika för ett år sedan… det blev lite för mycket.

Vilken är din underligaste egenskap?

Att jag nyser när jag tänker på mysiga saker, exempelvis skedande. Bara i sängen, och bara när jag är ensam. Jag kan inte förklara det.

Vad skulle du göra med en miljon svenska kronor?

Daniel Werner, 70 år, säger: Jag skulle faktiskt vara så tråkig att jag skulle placera dem i någon bra och hyfsat säker fond, så de kunde växa. En miljon i sig är faktiskt inte så mycket pengar.

Vem är din främsta förebild/inspirationskälla i livet?

Jag tror inte att jag har någon, faktiskt. Möjligtvis en kille som jobbade med IP-telefoni på mitt förrförra jobb. Jag, som späd 19-åring, kände spontant att: ”Damn vad han är nördig och cool. Sånt där ska jag också jobba med en dag.”

… Och idag så gör jag det.

Hur ser en fucking jävla dejt ut med dig?

En fucking jävla dejt med mig? Först så fucking jävla ses vi, och kanske ger varann en fucking jävla kram. Sedan beger vi oss hem till mig och ser en fucking jävla film. Eller kanske spelar lite fucking jävla tv-spel. Eller bara sitter i fucking jävla soffan och pratar med varandra, och eventuellt dricker nånting gott.

Jag har aldrig påstått att jag är så fucking jävla påhittig när det gäller dejter. Huvudsaken är väl att lära känna varann, och då tycker jag det är mysigast på fucking jävla hemmaplan.

Jag har fått bilden av dig att du ständigt letar efter kärleken, varför vet jag ej! Men är det sant?

Usch, det lät ju inget vidare. Men det finns nog en hel del sanning i det. Jag letar efter kärleken av den enkla anledning att jag trivs i ett förhållande. Vissa trivs som singlar, skönt för dem, men jag längtar efter tryggheten av tvåsamhet där man verkligen står varandra nära, är varandras bästa vänner, och känner att man hittat sin soulmate. Klart det blir mycket mer förödande om det skulle ta slut, men jag föredrar det framför att vara cyniskt och anse att äkta kärlek inte finns.

Därmed inte sagt att jag på något sätt är desperat; många verkar tro att det går hand i hand. Tvärt om är jag väldigt kräsen, hade jag inte varit det hade jag haft flickvän nu. Jag tror nog att det finns många potentiella soulmates därute; det gäller bara att de hittar mig.

Jag ställde en lång och komplicerad fråga på senaste frågestunden. Fick jag något svar? Icke! I refuse att ställa fler frågor!

Va! I såna fall har jag missat din senaste fråga, och då ber jag högtidligen om ursäkt.

Den enda fråga jag hittar från dig är ”Hur hög är din max- respetktive min-ålder på en tjej/kvinna? Rent moraliskt alltså.. Skulle du hångla upp en femtonåring eller göra barnförbjudna saker med en 50-taggare?”, vilken jag svarade på.

Tadaa! Slut på frågestunden för den här gången. Kram på er!

Vad tycker du är viktigast i livet och varför?
Typ… Må bra! Och vara snäll mot människor och djur (insekter räknas inte – ha!). Och besvarad kärlek tycker jag personligen är den största behållningen med livet, när man har turen att få den.

Har du gjort lumpen, och vad gjorde du isf som? Om inte, var tror du att du skulle hamna om du skulle göra nu?
Nepp! Jag fick inte, eftersom jag vägde för lite när jag var 18. Helt tokigt faktiskt, jag vägde 45 kg. Har gått upp 20 kg sen dess. Hade ingen ätstörning eller nåt, var bara helt ointresserad av mat. Men ja, på mönstringen frågade läkaren om jag ville göra lumpen. Jag svarade nej, varav han sa att han ska se till att jag slipper. Sen fick jag gå hem, behövde inte göra något fystest eller nånting. Om jag hade gjort lumpen idag så hade jag säkert blivit bevakningssoldat, det är typ det de flesta blir idag. Fast jag hade velat bli prickskytt. Eller livgardist, för de har så sjukt häftiga rockar. Jag vill ha en sån.

Funderar du på att plugga kanske? Och vad skulle det isåfall vara?
Nä, plugga är inte min grej. Fick nog efter tolv år av det. Har ganska gedigen erfarenhet på arbetsmarknaden, så jag satsar på att gå den vägen istället. Men ibland saknar man ju såklart gemenskapen man får genom att plugga nånstans.

Vad är receptet på mjölk?
Det beror ju lite på vilken sorts mjölk det är, men oftast mjölkas korna i fråga först och främst. Sen separeras mjölken från grädde och skummjölk med hjälp av en centrifug. Sen värms mjölken för att ta död på bakterier och annat otyg. Sedan ser man till att mjölken får rätt fetthalt genom att blanda grädden och skummjölken igen i lagom stora delar. Slutligen finfördelas mjölken så den inte ska klumpa sig. Sedan förpackas den, kyls ner, och åker raka vägen ner i din nappflaska kompis. 🙂

Vad är det mest romantiska du vet?
Avsu… eh. Det är nog olika faktiskt, jag tycker många saker kan vara romantiska. Allt från att lägga en post-it med nåt sött meddelande på i sin partners ficka innan han/hon ska till jobbet, till att bada bubbelbad med levande ljus och sen äta nån flott middag hemma. Jag tycker nog att vardagsmys i soffan är väldigt romantiskt också.

Har fått sex, tack vare denna hemsida?
Vill nog påstå att jag inte har fått det, men det är väl en tolkningsfråga. Jag tror nog att jag har väckt ett intresse från några tack vare bloggen, men inte mer än så. Det har aldrig varit så att någon kommit fram och sagt ”OMG är inte du han som berättade på sin blogg att han kissade i en tom fantaflaska? Åååååh. Jag vill ha dig inuti mig nu!”

Vad vill du bli när du blir stor eller större eller störst?
Lyckligare! Det är väl en jäkla bra grej att sikta på?

Varför är naveludd blått?
Det är det inte, utan navelludd kommer från tröjan man har på sig och har samma färg som den. Igår t.ex, då hade jag en röd tröja och hittade senare en stor samling rött navelludd i min ack så oskyldiga men vackra navel. Jag vet inte riktigt varför det blir så, själv har jag en ganska manligt hårbeklädd mage, så min gissning är att hårstråna ”rakar av” små luddpartiklar som sedan praktiskt nog samlas i naveln. Men ni kvinnor och metrosexuella/outvecklade män där ute som har renrakad mage får gärna svara på om ni också får navelludd.

Om du skulle få en miljon för att bli avsugen av en man, skulle du ta chansen?
Vore det tvärt om skulle jag inte gjort det för några pengar i världen, men att bara ta emot… Hmm. Finns många tekniska frågor där. Hur länge skulle det pågå för att räknas? Måste man avsluta? Om ja, var? Hur ser karln i fråga ut? Har han några androgyna drag eller är det en stor mustaschprydd bögsjöman? Äsch, I tell you what. Ge mig 10 millar så har vi en deal.

Vad ska du göra 14e februari?
Jag spatserade i gamla stan, åkte sedan hem och somnade ganska snart i soffan.

Hur förökar sig kärnfria vindruvor?
Inte alls, gissar jag. De är väl genmanipulerade så de bara ska odlas av människan.

Vad är meningen med livet?
42! Annars är det samma svar som på den första frågan.

Vad har hänt med din dejta danielsida??! Har du hittat nån?
Kanske det du! 😀 Men den där jäkla sidan irriterar mig varje gång jag lägger upp den. Den funkar inte.

Hur hög är din max- respetktive min-ålder på en tjej/kvinna? Rent moraliskt alltså.. Skulle du hångla upp en femtonåring eller göra barnförbjudna saker med en 50-taggare?
Haha, rent teoretiskt har jag väl ingen övre maxgräns, även om jag inte tror att jag skulle attraheras av en 50-taggare. När det gäller yngre så skulle jag aldrig snuska mig med någon under 18. Det bara inte går.

Är du ovanligt kort? (såg en kille som var lite lik dig, men jättekort, så jag var tvungen att smyga efter honom typ en kvart innan jag kom fram till att det nog inte var du)
Njaaaae. Jag är 171 cm. Det är ovanligt kort för att vara svensk arier och sånt, men förhoppningsvis inte så kort att det är det första man tänker på när man ser mig. PS. Stalker! 😉