Nyckelord

snacks

Besöker

Nu tror väl ni att jag har sålt mig. ERKÄNN! Ni tror att detta ska bli ett reklaminlägg jag har fått fem hundra spänn svart för. Men tji fick ni. Tvärt om berättar jag om det här alldeles gratis. Känner att mänskligheten måste veta! Never forget!

Så… Det var väl för några veckor sen som jag klickade runt på Mathem.se och fick se de här snacksen. ”Grok – Ugnsbakade parmesansnacks” lyste det på skärmen. ”Jamen det låter ju gott”, tänkte jag eftersom jag begick ett klassiskt nybörjarmisstag och beställde mat hungrig. Så ett paket sådana åkte ner i varukorgen, tillsammans med en massa annat onödigt och onyttigt.

Sen fick jag hem matkassen. Ivrig som ett litet barn packade jag upp det hela, slet upp Grok-paketet medan frysvarorna fortfarande stod på köksgolvet och smälte. Stoppade in ett kex i munnen. Och… det åkte ut lika fort, kan jag säga. Jag lyckades inte ens äta upp ett enda, så illa var det. Kanske det absolut äckligaste jag någonsin stoppat i min mun. Jag slängde hela paketet i soporna, den där skiten skulle jag inte ens bjuda min värsta fiende på.

Seriöst, de smakade gammal ålderdomshemsfot. Det borde vara en dödskalle på paketet.

grokparmesansnacks

Igår köpte jag Curious George Fruit Snacks, eftersom… eh… ja, det såg gott ut på förpackningen. Däri fanns det tre sorters minipaket. Russin och äpple, russin och aprikos, och ”russinmix”. Det mystiska ”russinmix”. Som visade sig vara… bara russin.

Känner mig nu lurad. Funderar på att skriva ett argt brev.

Sedan kan man fråga sig varför jag handlar fruktpaket gjorda för barn, men det är väl en annan historia.

russinmixfail

Nu är de här!

… Eller rättare sagt, för några veckor (månader?) sen var de här, men eftersom jag är så långsam så har jag inte smakat dem förrän nu.

Det handlar alltså om chips med cheese burger-smak. Typ… Smaken av ostburgare, grillade i en amerikansk diner där svettiga truckförare möts för att käka och diskutera sånt truckförare brukar diskutera. Ugandas utrikespolitik t.ex. Nåja. Beskrivningen av chipsen låter inte dum alls.

Och… ja. De smakade ungefär som väntat. Fruktansvärt äckligt.

Jag kan inte riktigt sätta fingret på VAD de smakar, men inte tusan är det några hamburgare. Möjligtvis hamburgare som någon stampat på. Barfota. Och sedan malt ner i en rostig köttkvarn. För att slutligen fritera i solrosolja.

Slutbetyget blir… Ja, det blir nog 10 av 349 ledamöter, med en stark inrådan att inte köpa denna produkt.