Nyckelord

sms

Besöker

Det vibrerade till i fickan. Med lysande ögon famlade jag efter telefonen, endast för att inse att det – åter igen – var ett reklamutskick från Telia. Det fanns bara en sak att göra. Maila dem.

Hej Telia!

Jag får i tid och otid reklam från er, via SMS till mobilen. Nu senast för några minuter sedan så var det reklam för ”Telia mobil plånbok”.

Eftersom jag lever på hoppet om att en dag bli kontaktad av en söt och rolig tjej i lämplig ålder, vars enda önskan är att bli tillsammans med undertecknad, så är det självklart att jag blir väldigt besviken när det gång på gång visar sig vara Teliareklam.

Således önskar jag att ta bort samtliga reklamutskick till mitt nummer. Och vänligen säg inte att det inte går, för det är självklart att det går. Det är knappast så att hela Telias mobilplattform är byggd runt dessa reklamutskick, och att allt kommer att explodera om det tas bort för just mitt nummer.

Tack på förhand!

Er tillgivne,
Daniel Werner

Känner mig ensam… Lust att komma över
och se på film?

Ligga?

Tjaaaa öh, saknar dig så jääävla mycket!!

Känner du igen dig? Mindre genomtänkta SMS till kvinnor du egentligen inte kan, vill eller borde träffa. Du kanske råkat be chefen om en herdestund på fyllan? Kanske har du, i kraftig desperation, bett fem-i-tre-ragget från förra helgen att komma över?

Oavsett vilka besvär din pilskhet ger dig så har vi på Werntech hittat en lösning anpassad för just dig. Nu lanserar vi…

Werntech Pilskolås™ fungerar i harmoni med din kropp. Du kopplar in Pilskolåset i laddningsuttaget på din mobiltelefon, och fäster sedan helt enkelt vår patenterade hypertensionsrem runt penis. Pilskolåset mäter sedan den blodmängd som finns i din penis i förhållande till hjärnan, och låser automatiskt telefonen om du inte är i ett sexualnyktert tillstånd.

Låt inte längre det lilla huvudet bestämma vem du ska SMSa. Beställ ditt eget Pilskolås redan idag!

Batterier säljs separat. Vissa bieffekter som sprucken testikel, kaskadkräkningar och plötslig död kan förekomma.

Mobilen plingar till. Som ett ivrigt barn på julafton släpper jag allt och formligen kastar mig över telefonen. Med darriga fingrar knappar jag fram meddelandet, medan tankarna behandlar vad det kan vara för något. Löneförhöjning? Kärleksförklaring? Lotterivinst?

”Trettondagsafton på sense, gå in två till priset av en blablabla”. HOROR! Fattar de inte vad de gör med mig? Jag får knappt några SMS (inte sedan det tog slut med exet), så när det väl händer är det dagens höjdpunkt. Jag kunde ha dött av besvikelse!

Det kom fram en söt tjej och utnyttjade mig för många herrans år sedan, när jag var berusad på en krog. Tyvärr inte utnyttjade som i hånglade upp mot väggen, utan utnyttjade som i anställd-nånstans-och-får-provision-på-antalet-lurade-fyllon. ”Åh, hon är söt och har en lista där man skriver sitt mobilnummer helt utan anledning! Where do I sign?!”

… Och sen dess får jag SMS så fort det är något . Har försökt att avregistrera mig flera gånger. Varje gång säger de ansvariga att det är gjort, men man får ändå samma sak nästa gång det är dags för fest i stan. Usch.

Typisk sms-konversation: ”Älskling! Är på väg till dig. Har längtat hela dagen. Ska jag köpa något? Puss”. Det tar någon minut, så får jag svar: ”Mjölk.”

Jag kan kväva vem fan som helst med min kärlek.

Ändå är det bara Linda jag mår riktigt bra med.

Fy fan vad jag känner igen mig. Alltid ge och inte få, och alltid ens eget fel. Calle Schulman, gift dig med mig.