Nyckelord

skägg

Besöker

Helvete! Mustaschen kliade i mungiporna, som mustascher ofta gör, så jag bestämde mig för att trimma lite. Lite blev alldeles för mycket, så nu ser jag ut som att jag vore Amish.

Oh well. Bara att acceptera verkligheten och gå ut och bygga en lada.

daniel-amish
OBS: Bilden är ett montage

beardtrimmer9000Igår köpte jag en ny skäggtrimmer. Man skulle kunna tro att det är ett namn jag själv kommit på i all min fantastiska fantasi, men det är det inte. Den HETER Beardtrimmer 9000 på riktigt!

Det låter typ som nån slags Sovjetisk cyborg med borrar till händer. Men det är det alltså inte. Däremot lär jag bli absolut coolast i Sverige, eftersom den nya trimmern har LASER. Ja, ni hörde rätt. DEN HAR LASERSIKTE!

Jag har aldrig tidigare ägt en skäggtrimmer med laser. Men nu vill jag aldrig mer gå tillbaka. Hur har jag klarat mig utan det? JAG HAR INTE LEVT!

Jaha! Då var alltså skägget borta, och här har vi en liten genomgång över de olika skägg-stilarna som testades.

2013-07-22 14.15.53

Det är nog få som kan bära upp den här sortens skägg.

2013-07-22 14.22.05

Daniel Werner? Colonel Sanders? Det är det egentligen ingen som vet.

2013-07-22 14.25.46

Varför tycker jag att mustasch-alternativet var märkligt attraktivt? På ett hipster-vis.

2013-07-22 14.27.10

Arg-tysk-man-på-40-talet-style!

2013-07-22 14.29.16

Jaha. Borta.

2013-07-22 14.40.35

Känns ovant. Men…. ptja, det växer ju ut igen.

I morgon ska jag åka upp till Dalarna, och hälsa på Micaelas familj. Det känns väl… sådär roligt. Inte för att jag inte vill träffa hennes familj, utan mest för att jag är sjukt nervös. Samt det faktum att jag är en introvert eremit som är lika social som en marulk, typ.

Men det ska gå! För att inte skrämma slag på alla dalmasar och kullor däruppe så har jag bestämt mig för att det får vara nog med skägget nu. Jag har låtit det växa i ett par månader, fram till ett stadie som nu befinner sig efter ”Lodis” och strax innan ”Tomte”. Och idag ska det bort.

skagg-daniel

Nämen se! Här har vi Dagens Daniel Werner™, kraftigt Instagram-filtrerad då jag haft morgonpass på jobbet i en vecka. Skägget börjar bli ganska stort nu, dock ännu inte så stort som när den ökända ”Smirnoff Ice-droppe i skägget”-bilden togs (den tänker jag dock inte publicera, vill helst ha kvar några läsare åtminstone).

dagens-daniel-werner