Nyckelord

självutlämnande

Besöker

Mitt senaste inlägg kan möjligen vara det hemskaste nånsin. Jag har nog skrivit mer självutlämnande saker, men det känns så galet intimt på nåt vis. Kollegor jag inte alls har någon verbal snusk-relation med har gillat inlägget. Vad har jag gjort?! Jag har skapat ett monster!

Vilka förväntningar på kommande inlägg, dessutom. Det kommer ju att bli fullstända UPPLOPP på gatorna om jag inte fortsätter i samma stil. Herregud.

Så därför får jag nu panik-blogga om nånting annat, för att täcka upp skadorna lite. Så… eh… Salahuddin kräktes igår. På marmorskivan ovanför elementet. Jag var nästan säker på att han skulle spy ner i elementet, och göra det omöjligt att rengöra, men han lyckades faktiskt pricka skivan perfekt. Bra jobbat, Salahuddin!

Och nu har ni glömt det andra va? Ooooookidoki!

brown-pool-ball

Har ni nånsin varit med om att ni varit så hårda i magen att det känts som att skita ut biljardbollar? Har jag inte hemorrojder nu så har jag tamejfan världens tåligaste rövhål.

Jag ber om ursäkt för detta smått grafiska inlägg, men det behövde sägas. Det behövde sägas.

Jag har lust att ta självutlämnandet av mig själv till nya höjder. Men jag vet inte om jag vågar.

Jag har lust att berätta för er om alla konstiga dejter jag varit på genom åren. Alla konstiga tjejer jag träffat. Och för att inte tala om allt dåligt sex. Eller nja, det har inte varit mycket dåligt sex kanske. Men det vore roligt att berätta om de tre sämsta samlagen jag varit delaktig i (jag tror bara att det varit tre stycken som varit riktigt riktigt usla faktiskt). Men jag vet inte om jag vågar skriva om sånt, eftersom flera av töserna i fråga eventuellt läser den här bloggen.

Vad säger ni? Får man göra så? Mig själv kan jag såklart hänga ut, men skulle jag kunna hänga ut töserna på det viset och ändå sova gott om nätterna?