Nyckelord

silikon

Besöker

Gissa vem jag satt bredvid på bussen i morse! Gör det. Kom igen. Gissa nu!

… Det var Kissie! Detta är sanning, bröder och systrar. På min lilla buss mot jobbet klev denna storbloggerska och modeikon på. Smal som ett Biafrabarn, totalt översminkad och med botoxade ankläppar i nästan samma storlek som sillisarna.

Det här är stort. Så stort att jag ska skriva det i min rosa dagbok med ett hjärta på.

Jag har gått omkring och stört mig på det här ett tag, så nu måste jag ventilera lite.

Prolog: På 90-talet så hade Gry Forssell och Ulrika Eriksson ett program på trean som hette Silikon. Detta tittade jag som på, som den nyfikna prepubertala yngling jag var. Där fanns i alla fall ett moment som kallades ”tätt intill”, där de två programledarna ställde pinsamma frågor till kvällens gäst. En gång var den dåvarande partiledaren för folkpartiet, Lars Leijonborg, med. Han fick frågan om han brukar raka pungen, och svarade ja. Detta blev vida känt. Progammet lades ner 2001.

För några månader sedan var Gry Forssell med i programmet Nittileaks, med Filip och Fredrik. Silikon togs givetvis upp, och Gry själv fick bli grillad. De frågade henne om hon rakar sig där nere eller inte, och hon vägrar svara (!). Samma sak händer någon månad senare i Alex Schulmans Aftonhoran-sponsrade webcast Schulman Show. Där får hon frågan vem av hennes kändis-ex som var bäst i sängen. Den lilla hycklerskan svarar att de inte har med det att göra.

Jag kanske hänger upp mig på saker, men detta gör mig irriterad. Hon får en högt uppsatt politiker att berätta intima hemlisar, men själv är hon för fin för att bjuda lite på sig själv? Usch säger jag bara. Usch.

Inatt drömde jag att jag träffade en kvinnlig modell. Hon var några år äldre än mig, hade mörkt hår och stora missformade silikonbröst. Det är inget jag gillar egentligen, men i drömmarnas land gjorde jag uppenbarligen det, eftersom jag började kyssa henne intensivt efter bara några sekunders ordväxling.

Snart befann vi oss på ett tåg, och skulle hem till mig för att idka älskog. Vi vänslades riktigt ordentligt i kupén när det knackade på dörren ditin. Två präster klev in, och klagade på att vi hade släckt ljuset. Det fick man tydligen inte göra om man inte ville komma till helvetet. Jag följde efter dem ut och började argumentera med dem båda. ”Men det är OK att röka gräs alltså?” frågade jag och pekade på en stor platspåse med marijuana som en av prästerna hade i knät. De skrattade nervöst och blev lite snällare.

Sen vaknade jag. Jag börjar bli lite orolig över mina drömmar alltså. Jag har möjlighet att ligga med en modelltjej, och jag väljer att istället börja prata med två manliga präster? Det vore inte ens intressant IRL liksom.