Nyckelord

sex and the city

Besöker

Hörni… Nu kom jag att tänka på en sak här, när jag råkade se ett gammalt avsnitt av Sex and the City såhär på nattkröken.

Ni vet avsnittet där Samantha träffar ”Mr Cocky”, som är så välhängd att det bara inte går (en sorg jag känner igen alltför väl)? Är inte han helt SJUKT lik Chris O’neill, prinsessan Madeleines nya rikemanswallstreethunk?

Kom ihåg var ni läste det först!

chris-oneill-mr-cocky

Jag är en av mycket få män i världen som gillar serien Sex and the City. Nu har TV3 börjat sända den 19.30 varje kväll. Och jag märker till mitt stora förtret att de, bara för att serien sänds så tidigt, har censurerat den! Alla karaktärer är dubbade så fort de säger något fult ord. ”You want to fuck me again” blev ”You want to have sex with me again” och ”I’m not full of shit” blev ”I’m not full of crap”. Och ja, dubbningen är väldigt tydlig. Jag trodde det var någon specialare igår, men visst fanken var det samma fula dubbning även idag. Det var garanterat inte såhär när serien sändes 23.00 förut.

Detta är nog det larvigaste jag varit med om på länge. En serie som handlar om sex, som de tvunget måste visa på prime time, om de så måste censurera den. Skulle någon på allvar se en serie om sex och samtidigt bli upprörda av ordet shit istället för crap? Skämmes tamejfan.

Ny laptop! En HP dv5-1095eo blev det till slut, och jag kan inte vara annat än sjukt nöjd. Lite smågrejer brukar ju jävlas med en när man fått en ny dator, och så var även fallet här. Men efter en partitionering, lite avinstallationer, en del omkonfigurationer och de obligatoriska svordomarna (och även ett primalskrik när det var riktigt illa) så går den som en dröm. Man känner sig lite som Carrie i Sex and the City när man bloggar på den (ja, jag ser faktiskt på den serien, som enda kille i universum).

I couldn’t help but wonder, are we taking the wrong turn in love…?

Eller nåt i den stilen… Lite märkligt att jag jämför mig med en av TVs mest feminina kvinnor någonsin. Ganska tragiskt när jag tänker efter. Oh well, jag får väl surfa lite porr och rapa några gånger för att väga upp.