Nyckelord

selen

Besöker

Idag höll jag på att kräkas på jobbet. Tror jag åt dålig kyckling. Så jag halvsprang till toaletten, bad till gudarna om att slippa kräkas då det är det värsta jag vet, och… slapp. Nu är det bra igen. Märkligt.

I natt drömde jag märkliga saker förresten. Jag drömde som om jag såg på en film, och jag vet fortfarande inte om jag inspirerats av någon film som existerar eller om jag bara fantiserat ihop allting. Jag vaknade hur som helst med den distinkta känslan av att jag drömt det hela en gång förut. Men jag vet inte om den känslan också är en dröm. Har ni känt så någon gång?

Hursomhelst… Drömmen handlade om ett gäng människor som gick ner i någon sorts reaktor, miljön var mässingsrör och heta ångor, för att göra något jag inte minns. Det var någon utgrävning på gång tror jag.  Dock fanns där en blond tjej som av någon anledning ville mörda alla andra. Hon släppte ut Selengas, som omärkt tog kol på alla. Och nej, selengas finns det ingenting som heter. Saringas däremot, men det var det inte i det här fallet. Jag tror att detta kommer från att jag i förrgår tittade på min burk med vitaminer jag har hemma, och såg att de innehöll 20% av RDI med Selen.

Sen ändrade drömmen karaktär. Den blonda tjejen var den enda överlevande, och fick plötsligt försvara sig mot horder av zombies. Alla zombies försökte ta sig till varann, då de smälte ihop och blev värre saker så fort de kom i kontakt med varann.

Sen vaknade jag, tänkte ”hmm”, och gick till jobbet. Jag är immun mot mardrömmar nu för tiden.