Nyckelord

Schulman

Besöker

Det här värmer ett stackars brustet bloggar/twitterhjärta. En person har precis skaffat Twitter. Det första denne gör är att lägga till de stora namnen under humorns baner. Schulman, Betnér, Wikingsson, Gardell, Herngren, Ismail. OCH SÅ WERNER!

Mitt oändliga tjat om att folk ska följa mig har nog ingenting med saken att göra.

Jag har gått omkring och stört mig på det här ett tag, så nu måste jag ventilera lite.

Prolog: På 90-talet så hade Gry Forssell och Ulrika Eriksson ett program på trean som hette Silikon. Detta tittade jag som på, som den nyfikna prepubertala yngling jag var. Där fanns i alla fall ett moment som kallades ”tätt intill”, där de två programledarna ställde pinsamma frågor till kvällens gäst. En gång var den dåvarande partiledaren för folkpartiet, Lars Leijonborg, med. Han fick frågan om han brukar raka pungen, och svarade ja. Detta blev vida känt. Progammet lades ner 2001.

För några månader sedan var Gry Forssell med i programmet Nittileaks, med Filip och Fredrik. Silikon togs givetvis upp, och Gry själv fick bli grillad. De frågade henne om hon rakar sig där nere eller inte, och hon vägrar svara (!). Samma sak händer någon månad senare i Alex Schulmans Aftonhoran-sponsrade webcast Schulman Show. Där får hon frågan vem av hennes kändis-ex som var bäst i sängen. Den lilla hycklerskan svarar att de inte har med det att göra.

Jag kanske hänger upp mig på saker, men detta gör mig irriterad. Hon får en högt uppsatt politiker att berätta intima hemlisar, men själv är hon för fin för att bjuda lite på sig själv? Usch säger jag bara. Usch.

Grattis säger vi till Azerbajdzjan! Eller nja… Grattis är så laddat. Snarare ett litet lågmält ”jaha”. Sverige kom på en hedrande tredjeplats. ”Jaha” på det också.

Detta var för övrigt första och sista gången jag livebloggade till ESC. Jag inser att jag under denna kväll degraderat min blogg till något… simpelt. Något… Schulmanigt. Förlåt. Det ska inte upprepas.

Jag vet att man aldrig någonsin får skriva ut att folk har varit otrogna för det gör man bara inte… Man gör det inte bara… Det bara är så. Man skriver inte när folk är otrogna. Tidningar gör det inte. Bloggare gör det inte. Det är cotyme. Helt jävla sjukt enligt min mening. Om ett jävla as är otroget så ska man väl fan skriva om det. Ska man skriva om nåt så är det ju om just det. Skvallertidningarna och kvällspressen skriver skit och påhittade saker hela tiden, men när det kommer till nåt väsentligt, då jävlar tar det stopp. Gud, jag vet så många kändisar, företagsledare, kända journalister som pippar vid sidan om. Och som jag gjort det länge. Men det kommer aldrig fram. För det är tabu. Man bara gör det inte. Fjantigt. Idiotiskt. Vill inte jag veta om min kille är otrogen? Jag vill hemskt gärna att det ska vara tapetserat på varenda jävla löpsedel i hela landet om han är det. Såklart. Jag tror att de flesta vill det. Eller kanske inte. Det är väl annorlunda när det finns barn inblandade. Barnen ska ju inte behöva bli retade på dagis för att deras mamma eller pappa ligger med nån annan än mamma eller pappa. Det är sant. Det kan jag förstå.

Men nu råkar Sveriges största bloggerska inte ha några barn, och dessutom så målar hon upp bilden av sig själv som Miss Perfect, så då är det ännu roligare att informera er om att hon varit otrogen mot sin storsdadspojke. Japp detta är fakta. Det är inget rykte. Jag har fått informationen direkt från källan så det är inget rykte. Eftersom jag inte vill vara den som skvallrar eller förstör ska jag inte berätta vad han heter, var han jobbar, hur han ser ut, eller vad hans flickvän heter. Det kommer jag inte att göra så det är inte någon idé att ni tjatar. Jag kommer inte att berätta mer om den här saken. Men visst är det väl för lustigt. Hon bantar inte, hon dricker inte alkohol, hon röker inte. Hon lever det perfekta livet i ett vitlaserat hem på Karlaplan, Svensk bondromantik kallas det för om jag minns rätt, hon engarear sig i diverse hjälporganisationer, hon tar med släkt och vänner på premiärer, hon driver Aktiebolag, hon betalar sin skatt hon har en assistent. Och hon knullar vid sidan om.

… skrev Katrin Zytomierska på sin blogg. Tydligen har Blondinbella varit otrogen med någon annan stureplansnisse, vilket hon såklart dementerar på sin blogg. Nu är Katrins inlägg borttaget av hennes chef, men allmänhetens intresse förblir väckt.

Jag tror egentligen att jag struntar i om det är sant eller inte, eftersom jag avskyr dem båda två. Ljuger Katrin så är hon ju rökt för all framtid, åtminstone i trovärdighet. Och har fröken Bella varit otrogen på riktigt så är det underbart roligt det också. Sveriges präktigaste donna har i så fall gjort bland det fulaste man kan göra, och spräckt en seglivad bubbla om hennes och Nils perfekta förhållande.

Usch. Jag fick tillfällig bloggångest och tyckte designen på den här sidan var något alldeles otroligt ful. Den är grå och trist och alla hatar den. Men sen tittade jag på Alex Schulmans blogg. Den är ju faktiskt ruskigt ful, men ändå en av Sveriges största. Då blev jag lite gladare. Man får sätta saker i perspektiv.

Min bloggs design suger väl inte, hörni? 🙁

Typisk sms-konversation: ”Älskling! Är på väg till dig. Har längtat hela dagen. Ska jag köpa något? Puss”. Det tar någon minut, så får jag svar: ”Mjölk.”

Jag kan kväva vem fan som helst med min kärlek.

Ändå är det bara Linda jag mår riktigt bra med.

Fy fan vad jag känner igen mig. Alltid ge och inte få, och alltid ens eget fel. Calle Schulman, gift dig med mig.