Nyckelord

SATC

Besöker

Hörni… Nu kom jag att tänka på en sak här, när jag råkade se ett gammalt avsnitt av Sex and the City såhär på nattkröken.

Ni vet avsnittet där Samantha träffar ”Mr Cocky”, som är så välhängd att det bara inte går (en sorg jag känner igen alltför väl)? Är inte han helt SJUKT lik Chris O’neill, prinsessan Madeleines nya rikemanswallstreethunk?

Kom ihåg var ni läste det först!

chris-oneill-mr-cocky

Jag är en av mycket få män i världen som gillar serien Sex and the City. Nu har TV3 börjat sända den 19.30 varje kväll. Och jag märker till mitt stora förtret att de, bara för att serien sänds så tidigt, har censurerat den! Alla karaktärer är dubbade så fort de säger något fult ord. ”You want to fuck me again” blev ”You want to have sex with me again” och ”I’m not full of shit” blev ”I’m not full of crap”. Och ja, dubbningen är väldigt tydlig. Jag trodde det var någon specialare igår, men visst fanken var det samma fula dubbning även idag. Det var garanterat inte såhär när serien sändes 23.00 förut.

Detta är nog det larvigaste jag varit med om på länge. En serie som handlar om sex, som de tvunget måste visa på prime time, om de så måste censurera den. Skulle någon på allvar se en serie om sex och samtidigt bli upprörda av ordet shit istället för crap? Skämmes tamejfan.