Nyckelord

PS3

Besöker

… bokstavligt talat. White trash-tjejer brukar alltid skriva sådär på sina instagrambilder föreställande en bricka shots eller liknande. Som jag äcklas av såna människor.

Det var bara det att… eh… ja… Jag önskar att jag hade någon att spela med, och sedan eventuellt hångla upp. Någon av det täcka könet, som helst inte tillhör shotsbrickatypen.

salahuddingtav

Och nej, katten räknas inte. Jag och Salahuddin är bara vänner.

Jaha, så har det hänt igen. Gick och lade mig igår med förhoppningen att inte sova bort hela dagen. Och det gick ju sådär. Vaknade av att larmet ringde klockan 11. Stängde av det, men kände mig så pass pigg att jag naivt tänkte ”äh, jag kommer bara sova nån halvtimme till, det är lugnt”. BAM! Nästa gång jag tittade på klockan var hon 13.44. Horliv.

Dessutom drömde jag någon väldigt märklig dröm som gick ut på att jag och mamma satt vid min dator då jag skulle visa en bra bild på mig. Men allt som kom fram på skärmen var bilder där jag tagit kort rätt in i mitt eget arsle! Vad i helv…? Går det ens att tolka såna drömmar?

Hur som helst. Jag har spenderat ett par dagar med det utomordentligt braiga Darksiders 2 till PS3. Kul spel! En hel del svordomar har yttrats i den Wernerska residensen, men ändock. Kul spel!

Lite för ärligt, bara.

Jag har börjat spela en del Call of Duty: Modern Warfare 3. På min kära PS3. Jag brukar inte gilla såna där realistiska krigsspel (gosh, nu låter jag som min mamma), men det här var ganska kul. Man kan spela online, mot slumpmässigt utvalda personer från Europa, även dem högst troligen blekfeta nördar. Det är lite spännande det där; alla som är bättre än mig på spelet (läs: de flesta) tänker jag mig vara fanatiker utan liv.

Det finns ett problem bara. Min mun mår inte bra av att spela. Det är lite knepigt att förklara, men när jag spelar så koncentrerar jag mig så fasligt att jag omedvetet sitter och tuggar på diverse delar av insidan av mina kinder.

Värst blir det när jag hamnar i duell med någon annan, och börjar skjuta. Då placerar jag mig automatiskt i anfallsläge rent fysiskt. Jag öppnar munnen och placerar tungan i ena mungipan; allt helt omedvetet förutom de gånger jag kommer till någon slags sans och inser vad min mun håller på med. Det måste se fruktansvärt larvigt ut. Jag menar, jag ser ut som Janne Schaffer med tungan vispandes sådär!

Efter att ha spelat i några timmar så är resultatet munsår, torra läppar, och ett kindkött så sargat att det känns som att ha tidningspapper i käften.

Finns bara en sak att göra. Jag får börja spela tv-spel med gagball.

Nu har jag köpt en sån där potentiellt onödig grej igen. Tänkte uppgradera mitt Playstation 3 till det nya Playstation 3 Slim. Varför vete fasen egentligen, men… eh… den drar mindre ström. Jag är ju så energimedveten. Och sen så… Den, eh… Jo… Okej, jag har inget liv och köper mig lycka. There. I said it.

Vem vill köpa det gamla för en sisådär 1500 spänn? You buy now! Please mister! You buy!

>