Nyckelord

prostatastimulans

Besöker

Nu, go’ vänner, har det blivit dags att bli självutlämnande igen. Mamma: Det här vill du inte läsa, det kan jag säga på en gång.

Min kompis Elin: Hur vågar du vara så öppen?
Jag: Jag vet inte. Dum i huvudet antar jag. 😀

I alla fall: Det finns två saker som är ganska märkliga med mig. Eller okej, det finns nog väldigt många. Men jag har två väldigt speciella kroppsliga, ska vi säga, fenomen.

Det första är det här med nysandet. Det har jag säkert berättat om förut. Jag nyser när jag tänker på mysiga saker. Det kommer nästan alltid av samma situation – jag ligger i sängen och ska strax sova, kramar kudden, tänker på hur det vore att skeda med någon man tycker om, och… då nyser jag. En eller två gånger, aldrig mer.

”Höhö, tänker du på nåt mysigt nu?” har vissa sagt när jag nyst i deras närhet. Men nej. Det fungerar inte så. Det här händer bara när jag är ensam, så jag kan ju inte bevisa något heller. Men en gång, för många år sen, var det en snubbe som hade mailat in till Fråga Olle, och berättat att han nyser när han tänker på sex. De bara skrattade, och Olle hade aldrig hört om det tidigare. Men JAG kände minsann igen det, där hemma i soffan.

Men så till ”the main event”. Det andra fenomenet som är än märkligare. Jag… Eh. Ja, jag vet inte hur jag ska säga det här, men… Jag tycker att det är väldigt trevligt att vara bajsnödig.

Det hade varit en sak om jag bara tyckt att det varit skönt, men det är… Beyond det. Jag blir pepp när jag är bajsnödig. Pepp på att få saker gjorda. Jag blir företagsam. Driftig. Sugen på att pyssla med de projekt som jag annars försummar. Alltså, flera gånger har jag storstädat lägenheten när jag varit nödig. Liksom, möblerat om, pillat med detaljer. Jag blir så jävla duktig! Men sen går det över så fort jag varit på muggen.

Kan någon förklara detta? Är det något fel på min ändtarm? Är den en portal till Narnia? Själv tror jag att det har med nån sorts prostatastimulans att göra. Jag borde köpa en buttplug och gå omkring med den hela dagarna. Skulle driva ett framgångsrikt miljonföretag inom några veckor, det är jag helt säker på.