Nyckelord

Present

Besöker

Ikväll blev jag dumpad, av en flicka jag träffat i ett par månader nu. Jag måste erkänna att jag tycker att anledningen var fruktansvärt larvig, och i stort sett baserad på en enda helg som blev lite misslyckad. Men jag tänker inte vara någon bitter liten farbror som sitter här och beklagar mig. Känner hon såhär så är det så det får bli. No hard feelings.

Nu är bara problemet – vad gör jag med hennes awesomely awesome julklapp som jag redan köpt? Hon älskade Doctor Who, så jag agerade underbar pojkvän/dejt/nånting, och köpte en gyllene Dalek-modell (trots att jag själv knappt vet vad en Dalek är för något; det låter som en dammsugare). Jag googlade t.o.m en massa bilder, bara för att hitta rätt.

Så, läsare… Vad bjuder ni? Ett sällsynt samlarföremål, med en historia bakom! Bli en stolt ägare av en äkta J.T.E.F.S.D.D.M.S.H.G.S.I.Ö*! Jag kan signera den!

*Julklapp Till En Flicka Som Daniel Dejtade Men Som Hann Göra Slut Innan Överlämningen

Durspel!
Hannas present!

Hanna fyllde år bara några dagar efter att vi träffades första gången, så jag gav henne aldrig nånting. Igår var det alla hjärtans dag, så hon fick en kombinerad present av mig då. Hon sa för ett tag sen att hon tycker det är häftigt med dragspel, att hon skulle vilja ha ett. Då började jakten. Till slut fick jag tag i ett (eller rättare sagt ett durspel, men för lekmannen är det samma lika). Testade det lite innan jag efter bästa förmåga slog in det, för att se att allt funkade. Asroligt! Ville nästan ha det själv, men istället riktigt längtade jag efter att få ge henne det, eftersom jag anade att hon skulle bli glad.

Och det blev hon! Vi spenderade halva helgen med att spela ”Bella Notte” och temat till Amelie från Montmartre. Romantiken i luften var så tät att man kunde klyva den med yxa.

Är jag världens bästa pojkvän or what?