Nyckelord

pizza

Besöker

Jag känner mig lite småvissen idag; tror att det kan vara en förkylning på gång. Så för att förhindra något sorts utbrott av svårartad mancold måste jag hitta på en bra huskur. Vissa män kör Echinagard. Andra kör Kanjang.

Jag kör mitt eget race. En kebabpizza och sedan våldsonani i timtal.

Märklig situation. Jag tittade på ett Vänner-avsnitt på femman. Ross skulle bli pappa för första gången (det var ett tidigt avsnitt), och gick runt med en personsökare som skulle pipa när det var dags.

Jag fortsatte titta, och inom kort började sökaren att högljutt att pipa, varpå Ross uppspelt proklamerade att det hade börjat. Serien bytte scen, men pipandet slutade inte. Jag förstod ingenting. ”Satan vad den piper högt” tänkte jag. Sen insåg jag att det var min egen timer som pep, eftersom pizzan jag tio minuter tidigare stoppat i ugnen nu var färdig.

Jag håller förmodligen på att bli senil.

Är inte detta en jävligt märklig kombination? Uppumpade ”gladiatorer” (det känns larvigt att ens kalla dem det; det de är är väl snarare män och kvinnor i tights som leker och spänner sig på bästa sändningstid) som sätter sina ansikten på Billys Pan pizza! Snacka om motsägelsefullt.

Det är som att sätta en tandläkares ansikte på en burk med läsk.