Nyckelord

Philips

Besöker

beardtrimmer9000Igår köpte jag en ny skäggtrimmer. Man skulle kunna tro att det är ett namn jag själv kommit på i all min fantastiska fantasi, men det är det inte. Den HETER Beardtrimmer 9000 på riktigt!

Det låter typ som nån slags Sovjetisk cyborg med borrar till händer. Men det är det alltså inte. Däremot lär jag bli absolut coolast i Sverige, eftersom den nya trimmern har LASER. Ja, ni hörde rätt. DEN HAR LASERSIKTE!

Jag har aldrig tidigare ägt en skäggtrimmer med laser. Men nu vill jag aldrig mer gå tillbaka. Hur har jag klarat mig utan det? JAG HAR INTE LEVT!

Jag behöver en ny skäggtrimmer.

Den gamla trotjänaren från när jag senast behövde köpa en ny har länge varit dålig och slö, och härom dagen var måttet rågat. När jag försökte få bort lite av det svinto som jag kallar skägg (mitt skägg funkar så att det är stiligt när det är max en vecka gammalt, sedan muterar det och förvandlas till luffar-style) så fungerade givetvis inte detta. Jag var arg och stressad, eftersom jag precis skulle iväg och hade sparat rakningen till sista möjliga minut.

När trimmern hade fastnat i skägget, med den för stunden olidliga smärta som tillkom, för femte gången så tröttnade jag. Men jag tog det givetvis väldigt lugnt. Jag överreagerade inte eller något sådant. Istället så hände nånting märkligt. Det måste ha uppstått en tillfällig distorsion i tidsrummet, vilket orsakade att badrumsgolvet plötsligt och med våldsam kraft slungades mot min stackars trimmer. Den splittrades i tusen bitar, och jag kände mig så maktlös.

Så nu tittar jag på en ny. Det är knepigt det där. Jag visste inte att det var en sådan konstform, det här med skäggtrimmersinköp.