Nyckelord

otrohet

Besöker
otrogentjej

De senaste veckorna har jag småpratat lite med en tjej på ett icke namngivet community jag hänger på. Inte särskilt mycket egentligen, men nåt meddelande här och där. Hon visade rejält med intresse (kan inte påstå att det varit besvarat) och bubblade nåt om att komma hit och överraska mig. Hon visade upp min adress som hon stalkat fram, och sa att hon kanske skulle titta förbi. ”Gör det. Jag har kikhål i dörren.” tänkte jag. Men det hela rann som tur var ut i sanden.

En sak har dock förbryllat mig lite. Hon har tokraggat på mig, men ändå står det ”sambo” på hennes profil. Jag frågade varför, och fick svaret att hon är singel men har en sambo. ”Men då brukar man ju inte skriva det under civilstatus” sa jag, men det brukar man tydligen visst enligt henne.

Ikväll lade hon till mig på Skype, och jag fick därför hennes fullständiga namn. Nyfiken och stalkig som jag är gick jag naturligtvis raka vägen till ansiktsboken. Där möttes jag av att hon är i ett förhållande med någon snubbe.

Jag: Du… Eh… Kan du förklara varför du är öppen för en massa heta aftnar när det på Facebook står att du är i ett förhållande?
Hon: Haha, det är ett skämt-förhållande.
Jag: Öh, okej. Men du har skickat ett hjärta till honom för senast tre veckor sen? *thank fuck för öppna profiler*
Hon: Ja, brukar man inte det? Nära vänner.
Jag: … Nä det brukar man nog inte. :’)
Hon: … Okej jag har en pojkvän, men jag har mina behov. Enklare att ljuga än att förklara.
Jag: Haha, okej. Well. Då tycker jag synd om honom måste jag säga. Jag tänker inte vara del av nån otrohet.
Hon: Okej ha det bra. *block*

Det är väldigt lockande att berätta för pojkvännen om hennes strapatser med andra killar. De har knappt varit ihop i ett halvår liksom. Men å andra sidan vill jag inte lägga mig i. Det är trist att han kommer i kläm, men det känns fel av mig att springa och skvallra som en annan Bror Duktig. Sanningen kommer nog fram så småning om.

Dessutom kan jag ju ha detta som hållhake. Hon har ju trots allt min adress. Kommer hon hit och mördar mig så berättar jag! HAHA! Oh… Wait.

Snart börjar ”Värsta pojkvänsakadamin” på TV3, men redan nu har vi börjat få se små tjuvtittar på det hela. Det låter som äcklig förnedrings-TV i vanlig ordning, men vissa saker stör mig lite extra. En tjej sitter till exempel och gråter ut i TV, och berättar att killen hon tagit med har ”varit otrogen väldigt många gånger”. Åh, sicket svin.

… Men vänta lite. Jag kan inte hjälpa att undra vad det är för fel i huvudet på henne som stannar kvar hos en sån person. Hon kanske själv borde ställa upp i Värsta flickvänsakadmin, eller åtminstone Sämst självrespektakademin?

Oftast brukar folk förtjäna varann.

Jag vet att man aldrig någonsin får skriva ut att folk har varit otrogna för det gör man bara inte… Man gör det inte bara… Det bara är så. Man skriver inte när folk är otrogna. Tidningar gör det inte. Bloggare gör det inte. Det är cotyme. Helt jävla sjukt enligt min mening. Om ett jävla as är otroget så ska man väl fan skriva om det. Ska man skriva om nåt så är det ju om just det. Skvallertidningarna och kvällspressen skriver skit och påhittade saker hela tiden, men när det kommer till nåt väsentligt, då jävlar tar det stopp. Gud, jag vet så många kändisar, företagsledare, kända journalister som pippar vid sidan om. Och som jag gjort det länge. Men det kommer aldrig fram. För det är tabu. Man bara gör det inte. Fjantigt. Idiotiskt. Vill inte jag veta om min kille är otrogen? Jag vill hemskt gärna att det ska vara tapetserat på varenda jävla löpsedel i hela landet om han är det. Såklart. Jag tror att de flesta vill det. Eller kanske inte. Det är väl annorlunda när det finns barn inblandade. Barnen ska ju inte behöva bli retade på dagis för att deras mamma eller pappa ligger med nån annan än mamma eller pappa. Det är sant. Det kan jag förstå.

Men nu råkar Sveriges största bloggerska inte ha några barn, och dessutom så målar hon upp bilden av sig själv som Miss Perfect, så då är det ännu roligare att informera er om att hon varit otrogen mot sin storsdadspojke. Japp detta är fakta. Det är inget rykte. Jag har fått informationen direkt från källan så det är inget rykte. Eftersom jag inte vill vara den som skvallrar eller förstör ska jag inte berätta vad han heter, var han jobbar, hur han ser ut, eller vad hans flickvän heter. Det kommer jag inte att göra så det är inte någon idé att ni tjatar. Jag kommer inte att berätta mer om den här saken. Men visst är det väl för lustigt. Hon bantar inte, hon dricker inte alkohol, hon röker inte. Hon lever det perfekta livet i ett vitlaserat hem på Karlaplan, Svensk bondromantik kallas det för om jag minns rätt, hon engarear sig i diverse hjälporganisationer, hon tar med släkt och vänner på premiärer, hon driver Aktiebolag, hon betalar sin skatt hon har en assistent. Och hon knullar vid sidan om.

… skrev Katrin Zytomierska på sin blogg. Tydligen har Blondinbella varit otrogen med någon annan stureplansnisse, vilket hon såklart dementerar på sin blogg. Nu är Katrins inlägg borttaget av hennes chef, men allmänhetens intresse förblir väckt.

Jag tror egentligen att jag struntar i om det är sant eller inte, eftersom jag avskyr dem båda två. Ljuger Katrin så är hon ju rökt för all framtid, åtminstone i trovärdighet. Och har fröken Bella varit otrogen på riktigt så är det underbart roligt det också. Sveriges präktigaste donna har i så fall gjort bland det fulaste man kan göra, och spräckt en seglivad bubbla om hennes och Nils perfekta förhållande.