Nyckelord

Oralmedic

Besöker

Jag har fått det som heter afte. Det är en liten blåsa i munnen, som svider något så förbannat. Har fått det några gånger förut, och det brukar gå över på en vecka eller två. Tydligen är det en autoimmun sjukdom, vilket innebär att det är kroppens eget immunförsvar som attackerar fel prylar. Det är alltså ingenting jag fått för mina synder, eller för att jag legat med getter eller ätit bajs eller liknande. En autoimmun sjukdom. Alla på det klara med det? Daniel Werner är varken zoofil eller koprofag? Okej? Bra.

Hur som helst. Jag köpte Oralmedic, ett nytt läkemedel som består av bland annat svavelsyra. Då ska tydligen blåsan försvinna efter en behandling, men med nackdelen att det gör ont som fan. Vuxna karlakarlar har tydligen skrikit rakt ut av smärtan. Jag bestämde mig för att undersöka det hela, och här är filmen. Ursäkta den dåliga fokusen, men att filma sig själv med iPhone är en styggelse.

Notera den brännande känslan och min reaktion vid 00:30. Priceless. Men vadå… Jag har aldrig påstått att jag är macho.

PS. I skrivande stund är det ungefär ett dygn efter behandlingen. Smärtan är helt borta, och blåsan håller på att försvinna. Jag rekommenderar alla att testa Oralmedic, om ni är lika modiga som jag.