Nyckelord

önskelista

Besöker

Igår upptäckte jag att det faktiskt är exakt en månad kvar till undertecknad fyller 25 år. Fattar ni? Tjugofem år! Det är stort. Således kommer här den stora önskelistan, eftersom det – precis som allt annat jag skriver på den här bloggen – ligger i allmänhetens intresse:

1. Ett anständigt liv, där jag kan gå ut och äta en bit mat på restaurang eller åka iväg någonstans utan gå fullständigt sönder av ångest.

2. En flickvän, eller kanske snarare en fin människa som uppenbarar sig, där ömsesidigt intresse uppstår. Människan måste vara av kvinnligt kön, vara söt, ha bra humor, och tycka om tacos.

3. Att den här bloggen blir större än vad den är, eftersom mitt skrivande och det faktum att relativt många trots allt verkar gilla den, i allmänhet är det enda jag är stolt över i mitt liv… Förutom en sexuell grej, men den behöver vi inte ta upp nu.

4. Att den där äckliga Oreo-reklamen, där en vidrig liten tysk (han ser tysk ut) unge slickar på kakor och blir ”skrämd” av sin pedofilpappa, plockas bort från televisionen för all framtid. När ni ändå håller på kan ni också plocka bort reklamen för Proviva, där unge nummer ett målar på unge nummer tvås mage, och ännu en pedofilpappa kommer fram och ler på ett obehagligt sätt.

5. Och sen en sån liten… En sån liten… Ni vet, en sån liten som man… Eller ja, vad fan skulle jag ha den här uppe för? Nej, det får bli nåt av det andra.

Tacksam om ni kan ordna något av ovanstående. Men det är inget tvång.