Nyckelord

olycka

Besöker

Idag skulle jag laga köttbullar och makaroner. Jag har dock en konstig fetisch som innebär att jag tycker om att äta hallonsylt till mina köttbullar. Hallonsylten köper jag i flaskform med kork (). Så när jag hade spritsat en fin picasso av sylt skulle jag inte helt otippat sätta på korken igen. Då var det ungefär en millimeter från att jag klämde bröstvårtan. Lite brösthår strök med i alla fall.

Och varför jag lagar mat i bara kalsonger har ni inte med att göra.

STOPPA PRESSARNA! Måns Zelmerlöw har tydligen varit med om en svår älgolycka med sin turnébuss. Två personer ligger inne på Karolinska med omfattande skallskador, och Måns själv blev så pass svårt skadad av den stora krocken att hans fekalier spreds över hela vindrutan.

Läser man lite till i artikeln så visar det sig att turnébussen inte ens krockade med älgen, bara nästan. De som skadades var de som ramlade lite när de stod i bussen. Skrubbsår typ. Bajset över hela rutan var älgens fel. Den blev rädd och sket på sig. På bussen.

Jag bara älskar löpsedeln btw. Kvällspressen briljerar med sitt trams.

Aftonbladet berättar idag om en 14-årig pojke som, efter att ha satt sig på rulltrappskanten och försökt åka ner, ramlade sex meter ner och slog i huvudet. I tisdags avled han av skadorna.

– Han var en så kärleksfull kille. Han brydde sig om andra människor. Det här är så sorgligt, säger mamma Helena.

I går besökte hon gallerian tillsammans med brodern Mathias. De placerade blommor och en bild på Joakim vid en minnesplats utanför entrén.

Där hade många andra falubor tänt ljus och lagt en blomma till minne av 14-åringen.

Okej… Alltså, jag beklagar. Mina kondoleanser till grabbens nära och kära, och självklart är det tragiskt att han själv inte fick leva längre än så. Men ändå. Han framställs som en martyr som fallit offer för en massmördare som löpt amok. Så är det ju inte. Jag fattar inte ens att Aftonbladet väljer att skriva om det.

Tur att jag är här och kan berätta sanningen, istället för att vara politiskt korrekt och trippa på tå runt ämnet: Den 14-åriga pojken har varit dum i huvudet och satt sitt eget liv i fara, och förlorat det. Det är väldigt tragiskt, men det beror inte på något annat än ren dumhet.