Nyckelord

nyheter

Besöker

Nu, kära barn, har jag till slut kastat bort den fula subdomänen blogg.danielwerner.se och bara gått över till danielwerner.se. Jag har haft huvuddomänen som en egen sida i åratal, där jag typ… hade en sjukligt ful placeholder-sida med ett CV som inte fungerade, samt några gamla projekt jag slutat jobba på sen länge. Så fuck det. Bloggen är allt jag har, take it or leave it!

Säg gärna till om ni märker länkar som inte längre fungerar, bilder som inte fungerar, eller att ni har fått hår på märkliga ställen.

”Men, vad är nu detta? Du skriver att du ska sluta blogga och sen bygger du om hela sidan? ÄR DU FRÅN VETTET KARL?!”

Ja jag vet, det är lite märkligt. Men jag greps av en kort stunds sug att jobba på bloggen, och det här är produkten. Jag lovar inga större förbättringar vad gäller hur ofta jag skriver, men det här är alltid något.

Nyheter:

  • Responsiv design! Nu kan man läsa bloggen på diverse olika skärmstorlekar – inklusive mobiler – utan att allt ser ut som en skål med bajs.
  • Oändlig scrollning! No more ”nästa sida”.
  • Andra spännande detaljer som får det att fullständigt VATTNAS i era munnar.

Bra? Dåligt? Buggar?

Undertecknad, anno 2015!
Undertecknad, anno 2015!

Jag såg på nyheterna idag. Nedan följer vad de sa, och min reaktion.

”En död man hittades fastfrusen i Mälarens is vid Blackeberg idag. Det är oklart vad som har hänt, mannen har legat där en längre tid, men i det här läget misstänker polisen inget brott.”

”… Bredvid mannen på isen låg det som tros ha varit mannens hund, även hunden var död.”