Nyckelord

nere

Besöker

De senaste veckorna har jag känt att det mesta är ganska sunkigt faktiskt. Jag vet inte varför; kan inte sätta fingret på var skon klämmer. Men jag har mina aningar att det kan vara nåt i stil med det faktum att jag känner mig väldigt ensam. Och är väldigt kärlekslängtande. Och närhetsbehövande. Och sexuellt undernärd. Och att Salahuddin bara sover. Och att det är mörkt ute. Och att jag känner mig febrig 98,2% av dygnet. Och att min sweet chili-sås håller på att ta slut. Och att det inte kommer fler avsnitt av Varan-TV. Och att jag fick det tråkiga rymdskeppet med blinkande ljus, julen -93, medan min kusin fick det där coola med massor med småfigurer i.

Så ja, det är mycket som gör mig ledsen just nu.

Tyvärr, på grund av min tillfälliga melankoli, så har en person jag pratat med väldigt länge valt att sluta göra det.

Förut verkade du gladare. Och inte bara skrev att du var deppig. Och om din ångest. Och att du är tråkig. Du har bara skrivit om hur dåligt du mår och hur depp du är det senaste. Och sånt pallar jag inte.

Jaa, kära barn. Tyvärr kan jag ju inte vara glad jämt. Men även om man nu inte åker och har Elvis-bröllop i Vegas det första man gör, så vill jag nog leva efter mottot ”i nöd och lust” i mina relationer. Jag är inte intresserad av någon där jag bara passar i galoscherna när jag är glad.