Nyckelord

Naken

Besöker

Idag vill jag bara berätta att det är första dagen av min semester! Jag har semester, party-people! Visserligen bara i en vecka, jag har resten av semestern i Augusti. Men ändå, jag har fucking semester, brah. *brat-leende*

Till följd av detta känns det väldigt vemodigt att försöka få nånting gjort. Just nu kämpar jag med att försöka få mig några kläder. Det går sådär hittills. Jag ligger i soffan med en strumpa på halva foten.

Sen drömde jag nåt jävligt märkligt i natt. Jag och ett gäng barndomskompisar tog färjan tillbaka från Gotland. Vad vi gjort där framgick inte, men jag antar att det involverade horor och knark. En av barndomskompisarna – Patrick, som i verkligheten kallade mig manodepressiv och bröt kontakten – började plötsligt att kräkas under båtfärden, så jag förflyttade mig hastigt till bildäck. Där träffade jag Malin från Saltkråkan (i sin unga form, inte den blodhund hon ser ut som idag). Jag tror att vi hånglade. Sen vaknade jag.

Så… Finns det medicin för sånt här?

Det går knappt en dag utan att jag får mail om att jag ska visa hur det går till när jag rakar mig i ansiktet. ”Snälla rara Daniel, kan du inte visa en video på när du rakar dig? Snälla? En bild åtminstone? Du får vad du vill! Jag suger på dina tår!” brukar det låta.

Jag har tidigare inte känt mig bekväm med att visa upp så pass mycket av mig själv. Skäggrakning är nånting intimt som är mellan mig och Jesus. Men okej. Här får ni. Och jag menar, omotiverad nakenhet är ju alltid kul.

Häromdagen skulle jag ta en ny bild att ha på bloggen. Att ta bilder på mig är ett litet äventyr i sig. Vissa kan ta några bilder på måfå, så blir det bra. Med mig är det som att säga ordet ”hammare” hundra gånger efter varann. Till slut börjar man tvivla på att ordet ”hammare” ens existerar. Och så är det för mig; till slut tycker jag att alla bilder blir fula.

Hur jag än gjorde så blev det inte bra. I frustration tog jag av mig tröjan (det blev varmt av allt posande), och knäppte av en bild. Den blev… rätt okej faktiskt. Kanske mer än okej. Man kunde ju, om man kisade lite, nästan tro att jag såg ut som folk! Så den bilden bestämde jag mig för. Jag redigerade bort bakgrunden, och passade på att ladda upp den på en community jag ”hänger” på.

Det tog tre minuter. Sen fick jag svar av en tjej.

”Haha, du ser ut som en The Sims-figur på bilden du laddade upp.”

Ouch.

Igår tömde jag Salahuddins låda, som han tyvärr är oerhört skicklig på att använda. Resultatet blev, då jag inte är någon mästare på att hälla kattsand i en hink, att det kom en hel del sand på badrumsmattan.

Den skulle jag borsta av ikväll, kom jag på när jag precis klätt av mig och skulle ta en dusch. Och inte orkade jag klä på mig igen.

Så i höstmörkret kunde grannskapet ikväll skåda en naken man som skakade mattor på balkongen. Det är ett under att jag inte är vräkt än.

Det här är Thomas Beaty. Han var kvinna, blev man, men lämnade kvar vissa kvinnliga delar och blev gravid. Jättefint. Jättekul. Jätteudda.

Men allt jag kan tänka på är… Varför har de censurerat hans bröstvårtor? Inte för att jag bryr mig så enormt mycket, men jag tycker det är märkligt. Han vill ju vara en man, och mäns bröstvårtor censureras aldrig. Är inte det diskriminering att då censurera hans?

*skriver ett argt brev någonstans*

”Hej ja tänkte bara säga att du va jätte söt hihihihi va görs ikväll?

Kram Rebecka”

Så såg det ut, inlägget i Einars gästbok. Han hade varit medlem på Emotionellkontakt.se i flera år, men aldrig fått ett så ljuvligt meddelande förut. Och av en så vacker ung kvinna dessutom! Einar tittade på profilbilden och möttes av en sprudlande glädje. Flickan på bilden var blott arton år fyllda, men begåvad med en kropp som från en sjuttonåring. Han kände direkt hur han ville gifta sig, skaffa barn och köpa matchande träningsoveraller med denna varelse.

Fingrarna gick som lärkvingar över tangenterna när han funderade över vad han skulle svara. Till slut blev det ett så nonchalant ”hej”, ”du också” och ”inte så mycket, ser lite på tv” som han kunde prestera under det pågående kärleksruset. Det vill säga, nonchalant i Einars mått. Han bjöd hem Rebecka för att koka pasta och se på film. Att spela svårflirtad hade aldrig varit Einars grej riktigt.

Kvart över tio på kvällen ringde det på dörren, och det var ungefär i samma stund Einar kom underfund med vad som precis hänt. Han hade bjudit hem en vilt främmande kvinna till sin lägenhet. Hon kunde ju vara yxmördare. Eller ha HIV. ”Tänk om hon har HIV” mumlade Einar oroligt för sig själv. Det ena mardrömsscenariot avlöste det andra. ”Tänk om hon våldtar mig? Tänk om hon tar mina kalsonger och säljer på ebay? Tänk om…”

Mer hann han inte tänka, för nu var dörren öppen, och Rebecka stod där framför honom. Hon hade en treliters Åkessons rödvin i händerna. ”Helt klart snott av en försupen styvfarsa”, tänkte Einar fördomsfullt; ”Ingen dricker Åkessons frivilligt.”

Rebecka gav Einar en kram, och snart satte de sig i soffan. Han synade henne grundligt medan hon pratade om sin dag, hur det är att plugga design, någon kompis Lina som tydligen var en slampa, och sånt tjejer i allmänhet brukar prata om. Han lyssnade inte så noga, utan var som sagt fullt upptagen med synandet. Rebecka hade en tajt röd topp och en rutig kjol på sig. Kjolen slutade strax innan knäna vilket enligt Einar var minst en decimeter för långt. Men detta sa han naturligtvis inte. Håret var kolsvart och knutet i två långa flätor. Under den röda toppen fanns ett par fylliga och väldigt fasta…

”Är det okej om jag tar ett glas?” avbröt Rebecka mitt i tankarna.
”Ja ja, absolut!” sa Einar till Rebeckas bröst. Han log lite för sig själv, och lite dregel hann rinna längs ena mungipan innan han reflexmässigt slickade upp det.

Rebecka drack. Glas efter glas hinkade hon i sig, medan Einar drack fanta. Faktum var att det enda Rebecka gjorde bättre än att dricka var att prata. Hon pratade om allt, den tjejen! Och Einar nickade och såg intresserad ut, trots att det bara fanns en sak i hans enkelspåriga hjärna. Hans egen pockande kärleksstav som inte ville annat än ut från sitt dunkel och rakt in i käften på henne. ”Nu tänker jag okristliga tankar igen” försäkrade han sig själv om, och försökte slå bort tankarna. Detta gick hyfsat bra, men tankarna kom tillbaka både en och två gånger under kvällen.

När två av de tre litrarna vin var uppdruckna, och alla samtalsämnen sönderpratade, så lutade Rebecka sig mot Einar, och viskade något i hans öra. Einar blev helt till sig när hans hjärna uppfattade vad det var hon hade sagt. Hon sväljer, och hade typ ingen kräkreflex alls. Tydligen. Det var så hon sa, även om Einar inte riktigt visste hur han skulle förhålla sig till det hela. Men det visste Rebecka. Hon drog av honom både byxorna och kalsongerna i ett enda svep. Det var inte utan att han kände sig lite utfläkt när han satt där i soffan, med bara sin manslem och dess nyfriserade könsbuske att försvara sig med. Som tur var kände han inte detta obehag särskilt länge, eftersom Rebecka var en hejare på att få honom att slappna av. Tungan gick som en sprillans ny elvisp från Electrolux runt hans illröda ollon, och Einar var övertygad att det var precis såhär det kändes att få snoppen målad i regnbågens färger av fyra välmenande änglar.

Snart skulle dock Rebecka få för sig andra saker. Nu skulle hans utrustning ner till botten av svalget. Något Rebecka inte riktigt behärskade, trots hennes tidigare försäkran om motsatsen. In och ner och hosta och klökas. In och ner och hosta och klökas. Inte världens mest tändande behandling tyckte Einar, men han var inte den som var kräsen efter flera veckor utan samlag. Efter några minuters upprepade kväljningar drog Rebecka till slut ut hans apparat, med en tjock tråd halsslem hängande från den. ”Plats!” röt hon, och sparkade honom ifrån sig, och ner på golvet.

Einar såg frågande ut medan han låg där på rygg, med byxorna vid fotknölarna och ett stånd som inte var av den här världen. Hon satte sig gränsle över honom, blinkade retsamt, och inom loppet av några sekunder upptäckte han att han inte längre kunde ge ifrån sig några ljud. Rebeckas redan våta trosor var intryckta i hans mun. Han förstod inte hur hon lyckats få av sig dem, men det hade hon uppenbarligen. Såvida hon inte hade ett par extratrosor med sig, men huruvida så var fallet eller inte brydde han sig inte om, eftersom han hade på tok viktigare saker att tänka på. ”Mmmnffgh” lät Einar med trosorna i munnen, medan hon sakta red honom som en liten rödskäggig ponny. Sakta… Och snabbare… Och ännu snabbare. Hon skrattade rått åt de grimaser Einar ofrivilligt gjorde för att hålla tillbaka orgasmen. Men hennes flickaktiga skratt gjorde bara processen ännu kortare. Det gick för honom, inuti henne. Vare sig han ville det eller inte så var det dagens sanning.

Rebecka saktade långsamt ner farten tills hon helt slutade att guppa på honom. Hon såg besviket på den patetiske mannen som låg där under henne, med svetten lackandes i pannan. Hon skakade långsamt på huvudet, och blåste bort lite hår från ansiktet.

”Åh… Din jävel… Du kunde väl ha sagt nåt?” fräste hon argt, medan hon torkade av sig hans avkomma.
”Gnnghf?” sa Einar ledset, och pekade på sin mun för att försäkra henne om att han omöjligt kunde ha sagt något som kunde liknats vid mänskliga ord.

Rebecka brydde sig inte. ”Om jag blir gravid… då gifter vi oss till hösten, det kan du ge dig fan på” sa hon innan hon försvann i dörrhålet. Kvar låg Einar, kladdig och med ståndet sakta vissnande. Han var inte helt säker på vad som precis hade hänt.

Far till Rebeckas barn blev han aldrig, men det tog många år innan Einar slutade fantisera om deras möte den där kvällen.

Detta är den officiella fortsättningen på den omåttligt populära ”Einar och Pernilla – Sexnovellen”. Varför skriver jag sexnoveller? Hur kan jag göra något så perverst? Borde jag ens få vistas bland folk? Ja, jag tycker det. Jag skriver sexnoveller för att det är roligt helt enkelt. Jag skulle aldrig kunna skriva för att någon på allvar skulle bli upphetsad, men när jag gör det på mitt eget humoristiska sätt så tycker jag att det är väldigt kul. Så om ni vet med er att ni inte förstår ironi, medvetet politiskt inkorrekta saker, och dylikt… Ja, då gör ni troligen bäst i att gå in HÄR istället. Men jag hoppas att ni andra uppskattar mina små historier.

Så sjunk nu riktigt djupt ned i favoritfåtöljen, slut ögonen… Nej vänta, gör inte det förresten, då kan ni ju inte läsa. Men kisa lite sensuellt vettja. Kisa, läs och njut. Och glöm inte att det inte är personen i filmen som har skrivit brevet.

Danielwerner.se presenterar…

~ Einars Äventyr, del 1 – Mötet med Jennifer. ~

”Det blir fyrtionio och femtio, tack.”

Kassörskan på ICA Maxi i Hägersten gav Einar en lång blick. Han skrattade till av nervositet, och lämnade darrhänt fram den ihopknycklade femtiolappen med Jenny Lind på. Efter bara några sekunder tryckte kassörskan femtioöringen i hans hand. Einar hade aldrig förr fått växel på ett sånt kärleksfullt sätt. ”Hon bara måste tycka om mig”, tänkte han medan han tog sitt sexpack Heineken och försvann hemåt.

Einar hade varit där många gånger förut. Visst var det en omväg, Coop Forum låg säkert en kilometer närmare, men han visste vad han hade att vinna på att välja ICA framför Coop. Coop hade en tant som hette Barbro, med en skäggig vårta på hakan. ICA hade Jennifer. Ja, hon hette så. Det hade Einar redan listat ut, genom att skickligt iakta hennes röda namnskylt på bröstet. Denna Jennifer, som hade förhäxat Einar i flera års tid. Hon var säkert 25 år, med långt böljande hår och ett gnistrande leende. Hon hade kurvor på alla de rätta ställena, och inte ens den stramt åtsittande röda ICA-kavajen dolde tillräckligt av hennes fylliga barm. Denna barm kunde Einar sällan eller aldrig hålla ögonen ifrån.

När Einar kommit hem ställde han ölen på bordet, satte sig i en stol och bara blundade. Tankarna snurrade vilt i hans huvud, och mest av allt behandlade de sådana ämnen som varför en pangbrud som Jennifer skulle vara intresserad av hans finniga anlete, och hans feta hår. Kunde han ha sådan tur? Nej, troligen inte.

*rrrriiiing*

Einar vaknade till ur tankekoman med ett ryck. Han drog upp mobilen ur fickan, men den var tyst och utan vibrationer. Det tog inte lång tid innan han förstod att det var på dörren det ringde. Han öppnade den försiktigt, och i springan kunde han se att det var Jennifer som stod där, med andan i halsen. Hon öppnade självmant dörren och klev in, medan Einar gapande reflekterade över det faktum att hans drömtjej just nu stod i hans egen hall.

”Du glömde kvittot” ropade hon, precis som om hon blivit halvt döv av att ha jagat honom hem. ”Oj, tack” sa han småchockat, men innan han hunnit säga något mer så tryckte Jennifer sin hand i hans, och presenterade sig. ”Jag vet vad du heter” sa Einar och pekade på namnbrickan. ”Jag har tittat på ditt bröst många gånger” sa hans mun, och så snart hjärnan hade hunnit med insåg han vilken enorm fadäs han precis gjort. Nu var det över, tänkte han. Han skulle få en örfil och en stämningsansökan. Besöksförbud på ICA, minst. Ja, hon kanske rent av skulle döda honom på fläcken, han visste ju inte om hon kunde Kung-fu eller något.

”Hihi… Du kanske vill känna också?” fnittrade hon, och utan att lyssna på svaret förde hon hans hand mer än lovligt djupt under kavajen. Rent reflexmässigt började hans pek- och långfinger bläddra över de styva bröstvårtorna, och hon gav ifrån sig ett svagt stön. Einar blundade och log för sig själv, och när han öppnade ögonen så fann han sin objudna gäst i färd med att dra av honom läderbältet och sedan jeansen. Jennifer formligen slet av honom byxorna, så fort att hans stenhårda organ fjädrade tillbaka och daskade henne på hakan. Hon tjoade till av förtjusning, och började strax massera glans penis med sin blöta tunga. Det var helt obeskrivligt skönt; Einar var tvungen att tänka på kvantmekanik och överkörda grävlingar för att inte komma efter bara några sekunder.

Efter ett tag slutade hon med den underbara behandlingen. Här var det minsann hon som bestämde. Hon ställde sig upp igen, spände ögonen i honom, och beordrade honom att betäcka henne bakifrån. Sagt och gjort. In trängde Einar, med både åderpåle och några fingrar på köpet. Till en början kunde ordet ”lågmält” beskriva Einars sexuella prestation, men efter en stunds ihärdigt juckande fick han det att börja kittla till rejält i hennes kropp. Jennifer bet ihop med händerna mot väggen, och innan hon visste ordet av så kunde hon inte hålla emot den väldiga orgasmen längre. Hon älskade det. Hon älskade honom. Hon älskade livet!

De rytmiska kramperna var för mycket för Einar. Nu skulle det gå för honom. Han drog sig ur henne, och befläckade skrikandes hennes svettiga rygg. De långa strålarna av säd färgade hennes rödflammiga kropp, likt hur en amerikansk flagga pampigt vajar i horisonten. Med en sista kraftansträngning gav han Jennifer en avslutande kyss, och föll sedan ihop på golvet. Snart sov de där, tätt intill varann. Einar och Jennifer. Paret mot alla odds. Nu var det de mot världen.