Nyckelord

Mysterium

Besöker

Mysteriet är löst! Detta tack vare min vän Isa, som på ett snabbt och nästan läskigt rutinerat sätt listade ut vem ”20” är. Det var ingen man som hade bestämt sig för att jäklas, det är allt jag säger. I övrigt låter jag henne träda fram ur dunklen självmant, om hon vill. Vill hon inte så tänker inte jag vara den som avslöjade henne.

Men fröken 20? I know your secret. 😉

Nu, barn, ska vi tillsammans lösa ett mysterium! Spännande, eller hur?

De senaste veckorna har en person börjat kommentera på min blogg. Hon kallar sig ”20”, och säger sig vara en ung söt kassörska av kvinnligt kön. Hennes humor och väl utvecklade skriftspråk har väckt mitt intresse, och jag tycker om hennes kommentarer.

Det finns bara en fråga… Vem tusan är hon? Det vill hon inte berätta, vilket naturligtvis får min nyfikenhet att koka över totalt. Jag kan tillstå att det är en viss tillfredsställande känsla att inte riktigt veta vem hon är, men nyfikenheten väger tyngre. Jag måste veta!

Dessa ledtrådar har jag:

  • Hon har Com Hem som bredbandsleverantör.
  • Jag har inte hånglat med henne någon gång.
  • Hon pluggar någonting.
  • Jag är tydligen vän med henne på facebook.

Men trots dessa ledtrådar så behöver jag er hjälp. Jag sitter här hela kvällen, redo att ta emot alla tips. Tveka inte att höra av er NU. Leif GW Persson kommer att vara på plats och svara på mail också, bara så ni vet. Mm…

PS. Om det i slutändan visar sig att det är någon i Team Kyoto, mina f.d. forumskamrater Döden och Birger, eller någon annan man som mobbas så kommer jag att bli väldigt sur. Och ni som vill utge er för att vara fröken 20 behöver inte göra er besväret. Jag jobbar med telekom; IP-adresser är inget nytt för mig.