Nyckelord

mys

Besöker

Haha, igår var jag hos naprapaten igen. Vi gjorde nån märklig övning där jag fick sätta händerna i nacken och sen ligga över hennes knä, under nån slags halvdan omfamning. Och nu menar jag inte att jag låg över hennes knä som att hon skulle ge mig smisk. Ja… jag vet inte. Jag kan inte beskriva det bättre än så. Grejen var bara att… Det var så jävla mysigt. Jag ville aldrig att det skulle ta slut.

Det är ganska tydligt att jag är rejält kelsjuk just nu. Känner mig som ett rumänskt barnhemsbarn som aldrig upplevt kärlek tidigare! Herregud. Det borde startas en fond till förmån för mig.

Jag måste bara säga… att jag har haft världens mysigaste helg med Mimmi. En helg med mycket mys, mycket film, och faktiskt ett konstmuseibesök. Det känns tokbra, och jag vill bara ha mer. 🙂

Igår satte jag ut annons på min gamla stationära dator som jag inte rört på ca åtta månader. Idag ska en kollega hämta upp den; 7000 får jag.

Jag lyckades för övrigt med konststycket att, när jag skulle tömma datorn inför försäljningen, radera alla mina bilder på mig. Så nu är de för evigt borta. Det känns väl SÅDÄR kul. Så här kommer en kort guide för hur man gör detta:

  1. Bestäm dig för att tömma datorn på filer, och föra över allt viktigt till din externa hårddisk.
  2. Tänk ”äh, varför kopiera? Jag kan ju klippa ut och klistra in istället, när jag ändå ska ta bort filerna från datorn sen.”
  3. Klipp ut bilderna från datorn och klistra in dem på din externa hårddisk.
  4. Få ett felmeddelande när du har fört över klart.
  5. Ignorera detta.
  6. Koppla in den externa hårddisken till din laptop.
  7. Få felmeddelande även där, och information att vissa filer på disken är korrupta.
  8. Säg ”ja” på frågan om Windows ska försöka laga dessa.
  9. Upptäck att du nu har en enda korrupt fil på 32 kilobyte istället för dina bilder.
  10. Förbanna valfri gudabild och/eller teknikföretag.

Tadaa! Nu tror jag att jag ska köpa en ny laptop för att trösta mig.