Nyckelord

Modeblogg

Besöker

SOM NI HAR LÄNGTAT! Right? … Right? Hallå?

Hår: Relativt nyklippt. Från början blev jag väldigt missnöjd då håret var längre än det brukar vara efter en klippning, och dessutom var det så fullt av gelé att det mest liknade någon sorts tuppkam. Men efter lite tillrufsande medelst mina händer så blev resultatet ändå ”helt okej”.

Leende: Mycket märkligt, nästan perverst. Det vittnar även falskt om att någon sorts lycka bor djupt inuti denna späda manskropp.

Rock: Tillhör de få märkeskläder jag äger, det är en äkta Hugo Boss. Javisst. Fint ska det vara. Att insidan sen ser ut som Luffare 2000, det talar vi tyst om.

Skjorta: Nästan lika fint, kommer från Mr Price, en lågprisbutik i Sydafrika.

T-shirt: Blå, och inköpt på Dressmann. Jag tror att det var tre för 199 eller så.

Accessoarer: Passerkort från jobbet. Julmust från Apotekarnes, via Espressohouse. Smörgås med ägg och kaviar, från Espressohouse. Den sistnämnda – möjligen i kombination med musten – blev jag sedermera illamående av. Men i skrivande stund ännu ingen kaskadkräkning.

Byxor: Slitna jeans från vad jag tror är Lee. Jag orkar inte kolla eftersom märket sitter bak.

Skor: Mina Converse som nu börjar bli något alldeles fruktansvärt slitna. Dessutom har det uppstått hål i närheten av lilltån på båda skorna. Jag drar slutsatsen att jag har muterade lilltår.

Nu trodde ni allt att jag stod och heilade på bästa bloggartid! Usch. Sjuka jävlar.

Nä. Istället är det dags för det ni gillar bäst. Gillar gillar gillar allra bäst. Nämligen dagens outfit. Och här är den!

T-shirt: Starcraftmotiv från Team Liquid, specialbeställd från USA. Lite för att vara cool, lite mer för att jag gillar Starcraft, och mest av allt för att jag är lat nog att vilja få alla mina kläder levererade till brevlådan.

Passerkort: Ett mycket vackert, från en känd teleoperatör som vi inte ska nämna närmare vid namn. På passerkortet finns en bild på mig, men på grund av dålig utskrift så är hela jag i en grön nyans. Jag ser ut som en leprechaun, minus guldet.

Skärp: Det syns inte på bilden, så det var ju onödigt att ta med. Men nu gör jag det ändå. Det är nog samma skärp som sist jag gjorde ett sånt här inlägg. Köpt någonstans för extremt länge sedan. Jag köpte ett skärp för några år sedan, men det råkade jag dra i för hårt, så det gick av på mitten.

Byxor: Ett par stackars trotjänare till jeans, inköpta på JC med hjälp av en säljkåt expedit.

Nyckelkedja: Inköpt i London, av min far. Extreeeeeeeeeeeemt länge sedan.

Strumpor: Svarta. Dressmann. Jag brukar köpa mina underkläder där.

Kalsonger: Inte heller de syns, som väl är. Men de är också från Dressmann. Svarta boxershorts. Det står ”Man Basic” på dem, och det är ju lite som jag. Jag är en man, basically.

Skor: Svarta converse. Wow, de enda märkeskläder jag äger. Vill ni hångla med mig nu?

Jag fick en hel del spott och spe senast jag skrev modeblogg. Men det struntar jag i. Det här är min blogg, och i den skriver jag vad jag vill. Hah! Förargligt va?

Här kommer dagens outfit, vare sig ni vill det eller inte!

Rock: Lång svart historia från Hugo Boss. Inte lite flashigt. Den kostade väl typ 3000 kr för några år sedan, när jag köpte den. Det var mycket pengar på den tiden, ty ni förstår att detta utspelade sig på den tid då kronan var stark och finanskriser bortom synhåll.

T-shirt: Ptja, en sak jag hittade i garderoben någonstans. Den måste vara gammal, för jag har tydligen bitit på kragen, så det är massa hål där. Och sånt slutade jag med för många år sedan.

Byxor: Samma ljusa chinos som förut. Nu med ihopsydd ficka, och inte lika stickiga i stjärtpartiet längre. All in all; I like.

Accessoarer: Passérkort från jobbet, 100 kr på… jobbet. iPhone via Telia, kostade skjortan plus att jag behövde skaffa ett abonnemang hos dem. Mycket irriterande… Men den är fashion! Visst?

Det här är min vän Debbies blogg. Här skriver hon om allt hon tycker om. Bland annat tycker hon om nånting som heter ”body butter”. Jag kan inte hjälpa att undra vad faan det egentligen är. Body butter liksom. Kroppssmör. Det låter inte som nånting jag vill ha något som helst att göra med. Kroppssmör… Låter som… Nej.

”Han lapade duktigt i sig hennes välsmakande kroppssmör”. Hmm. Material till nästa sexnovell kanske?