Nyckelord

mimmi

Besöker

En gång för många år sedan så låg jag i sängen och myspratade med Mimmi, tösen jag dejtade en period. Vi hade nog bara träffats ett par gånger, och jag började så smått att inse att jag gillade henne. ”Du… Får jag chans på dig” frågade jag. Det var ett skämt men med allvarlig ton; jag gillar sån humor. Hon började förklara att vi precis har träffats och att hon inte känner så för mig. Genast förbyttes myset till en olustig känsla.

Det var inget konstigt att hon inte ville bli ihop med mig på ett sådant lågstadiemässigt vis, men jag fick så mycket mer information på köpet. Information jag inte ville ha.

Jag hatar när man ställer en fråga på skoj, och får ett svar på allvar.

Tillbaka från en sjukt mysig helg, med höjdpunkter som dessa:

  • Cirka fem timmars vandrande på Nationalmuseum. Gammal och ny konst i olika färger och former. Mysigt värre, men med helt döda fötter som biverkning.
  • Jag impulsköper Jello i den lokala matvaruaffärens exotiska sortiment och inser kort därefter att man inte fick med någon form. Jag häller då ned Jello-massan i ett champagne-glas. När den stelnat har jag plötsligt fått en röd ätbar dildo som jag snaskar på medan jag försöker få den att inte glida ur händerna. Allt detta till Mimmis stora skratt.
  • Tacos!
  • Salahuddin försöker rymma när jag har fönstret öppet under en längre städ-session. Plötsligt står han ute på fönsterblecket och ser orolig ut. Rymningsförsök eller självmordsförsök – you be the judge!
  • Vi ser både Star Wars episod V och episod VI. Även fast Mimmi somnar under VI. En dödssynd som jag är villig att se mellan fingrarna på, eftersom det är efter museum-dagen.
  • Jag skjuter en man i Reno, bara för att se honom dö.