Nyckelord

middag

Besöker

Dagens middag. Jag är inte den som har 37 olika ingredienser, utan det räckte gott och väl med kyckling, paprika, lök, majs, creme fraiche samt salsa. Mycket gott.

Jag övervägde först att spela in ett Matlagning med Daniel-avsnitt, men det blev ändå alldeles för få missöden i köket för det.

kycklingfajitas

Lite moment 22. Jag planerar ju att börja träna, men jag är för trött för att orka börja. Och för att få bukt med tröttheten borde jag äta bättre. Men jag är för trött för att laga ordentlig mat. Därav problemet!

Men ICKE att det ska få förbli så. Därför är idag en smått historisk dag! Jag lagade nämligen min kanske första från grunden lagade maträtt (förutom på hemkunskapen). Det vankades pasta med rökt skinka, broccoli och nån sorts sås med skånsk senap i. HÄRLIGT! Tyvärr var det oätligt, och jag kräktes i timtal.

… Nä. Det var rätt gott.

denforstapastan
2013-07-03 18.06.12

Det har ju blivit så fruktansvärt populärt att blogga om vad man äter, så nu ska inte jag vara sämre.

Dagens middag är en Findus Fattigmansflygandejacob™, komplett med kycklingbitar, ris och nånting som smakar banan. Dock inga jordnötter.

Det hela smakar (ja jag sitter och äter i skrivande stund, tragisk som jag är) faktiskt helt okej! Det blir fjorton Mona Lisor i betyg.

monalisa monalisa monalisa monalisa monalisa monalisa monalisa monalisa monalisa monalisa monalisa monalisa monalisa monalisa

Idag köpte jag en hamburgertallrik på det lokala hamburgertallriksinköparstället. När jag fick min mat sa de ”smaklig måltid”, som sig bör.

Jag svarade ”detsamma”.

Jag måste nog beställa en magpumpning snart. Köpte mat från O’learys ikväll. Och det är absolut inte så att de är dåliga. Tvärt om, de har bra mat där. Men jag beställde en 200g oxfilé med pommes och bearnaisesås. Och min magsäck är så liten att den troligen är mindre än min pung. Inte för att min pung är abnormt stor. Men det vill ju inte ni tänka på, så det förstår jag inte ens varför jag skriver. Hej!

Efter hälften av oxfilén och ännu mindre av pommesarna började kroppen säga ifrån. När 75% var förtärt var det nästan att jag anade en klökning. Men det var samtidigt så gott! Inte ett dugg skulle gå till spillo. Så jag mumsade i mig. När de tre sista pommesbitarna var kvar fick jag ångest och var tvungen att ställa mig upp och stampa lite. Sen åt jag upp dem också.

Jag klarade det, men nu är jag död. Jag bara ligger i soffan och pustar som om jag ska föda barn ikväll. Det här är inte paltkoma, det är paltdöd.

Idag var jag på påskmiddag hos mormor. Där förtärdes det köttbullar, prinskorv, potatis och ägg. Jag fick bara panikångest en gång, så det får man ju se som en lyckad dag ändå.