Nyckelord

Mage

Besöker

Idag är det den internationella kvinnodagen! Passande nog betedde sig min mage som en vagina i morse (enter vita kränkta radikalfeminister!). Den värkte och orsakade illamående, högst troligen för att påminna om kvinnors rättigheter vilket jag naturligtvis var tacksam för.

Efter ett toalettbesök och lite slötittande på nyhetsmorgon kändes det bättre, så jag begav mig mot jobbet. Jag kom visserligen en timme för sent, men det gjorde inte så mycket eftersom jag hade en timme till godo från i måndags.

Vid ovan nämnt toalettbesök insåg jag för övrigt att jag håller på att gå lite överstyr med mina nojor. Av nån anledning så började jag tvätta händerna innan jag spolade, fråga mig inte varför men idag klaffade det på det viset bara. Så hur skulle jag spola utan att riskera en komplett bakteriehärd på spolarfingret? Lösning: Jag stod på ett ben och spolade med stortån. Sen kände jag mig väldigt larvig.

Jag hade ju bara kunnat spola, och sedan tvätta händerna på nytt. Men… nej.

Idag var jag hos läkaren, och fick då alltså till slut min dom gällande magen.

Game over, nu är det slut på snusket. Jag har aids.

Okej, nej, inte aids. Läkaren kände lite på magen, sen satte han sig och tittade på mig. Följande konversation uppstod:

Han: Det är inget farligt i alla fall; det kan jag säga direkt.
Jag: Jaså?
Han: Du har dålig motorik i magsäcken. Du vet att…
Jag: Funktionell dyspepsi?
Han: Ah, det känner du till?
Jag: Jag är Google-mastah när det gäller sjukdomar.

Ja, så there you have it. Jag får nog leva ett par år till, fast med en liten pissbitch till mage.

Men men, jag får leva! Låtom oss fira!

Kan inte min mage bara ta och dra åt helvete?

Idag har jag varit illamående konstant från 07.30 när klockan ringde (den borde ringt en timme tidigare, men pga att Apple inte förstår att människor i andra länder använder sig av vinter- och sommartid, så gick dessa planer åt pipan) till i skrivande stund. Har jag inte ätit nåt så säger Herr Mage ifrån. När jag väl äter nåt så tycker Herr Mage att även det är oacceptabelt.