Nyckelord

lets dance

Besöker

Ikväll tittar jag på inget mindre än Let’s Dace! Det är nåt nytt från TV4, men visst tusan verkar det bra.

Sen vill jag berätta att jag inte tycker om att ha vänsterjusterade bilder i mina inlägg, när jag inte har text nog att få själva texten att omsluta bilden. Så därför tar jag här tillfället i akt att skriva att jag har haft en väldigt bra dag. Jobbet kändes som det var över på en pisskvart, jag käkade kycklingsouvlaki med pommes till middag, jag skrev över hela min mage med bläckpenna och ni får inte veta varför, och när jag kom hem hade jag fått min nya Nintendo 3DS. Visserligen hade den en död pixel, så jag ska försöka få den bytt. Men ändå!

Sådär, då var det utrymmet igenfyllt av text. Jag önskar er alla en synnerligen trevlig kväll. Kram.

Jahapp. Så blev det ingen Let’s Dance-final för petit moi. Bredbandsbolagets digitaltv-tjänst pallade inte trycket och gick ner 20 minuter in. Nu säger de att de har en störning på TV-tjänsten, och inte kan ta emot samtal eftersom för många ringer.

Nåja, vad är väl en bal på slottet. Heja Magnus!

Dåligt bloggande på sistone. Jag ska skärpa mig.

Ikväll ska jag se på Let’s dance i min ensamhet. Kanske lagar jag tacos. Kanske handlar jag en El Nacho Grande-meny med nachos och guacamole. Kanske tröstäter jag en rå falukorv. Jag får se vad kvällen har att erbjuda.

Åh nej! George Scott riskerar att diskas ur Let’s Dance, eftersom han väljer att gå på Ingemar Johanssons begravning (vilket i sig förstås är väldigt fint). Hinner han inte tillbaka till studion i tid så diskas han.  Och jag kan bara säga som så att… Om George åker ut så kommer jag troligtvis aldrig mer bli glad. Så fort Jessica Almenäs annonserar det hela så kommer jag att springa raka vägen till toaletten, kräkas våldsamt, för att sedan sjunka ihop gråtandes på badrumsgolvet. ”George, min George…” kommer jag att kvida för mig själv medan jag ligger där och känner den stickande doften av kattsanden som Salahuddin har sprätt ut över golvet. Det finns även en överhängande risk att jag hänger mig i lampkroken samma kväll.

… Jag var ironisk.

Men vad har hänt med den här killen? Han är tydligen exekutiv producent för Let’s Dance. Kul för honom, bra jobb och så. Men liksom… Han är väldigt gul.

Har han gulsot?

Har han badat i urin?

Är det Yellow Bastard under förklädnad?

Är det Steve Buscemis gula tvillingbror?

Läskigt.

Alltså, jag kan inte lämna ut mig själv och andra på bloggen längre! Vad är det som har hänt?! Har jag blivit rädd, är det så? Har jag blivit en kyckling? Va?! Nåja, jag ska berätta allt om’et när lite tid har gått.

Men! Jag kan säga som såhär: I morgon ska jag bli tvingad att se Let’s Dance, och ÄNDÅ längtar jag som bara tusan tills morgondagen. Det är inget dåligt betyg, inte.