Nyckelord

leksak

Besöker

Haha! Jag trodde aldrig att jag skulle hitta en bild på det här spelet, som tidigare bara fanns i några vaga minnesbilder från en reklam på barntrean när man var sju-åtta år. Men här är den. ”Ring around the nosy” heter den tydligen på engelska, och går ut på att barn iförda elefantmasker ska plocka upp ringar med hjälp av masken.

Vad heter den på svenska tror ni?

… Wait for it…

SNABELKALAS!

Kommentarer överflödiga. 😀 😀 😀

Idag har jag byggt lego igen, nördig som jag är. Objektet var en X-Wing fighter.

Miljarders biljarders legobitar senare fick jag faktiskt fason på det hela.

Tadaa! Jag märkte dock att jag glömt en grå platta längst fram, den har jag satt fast nu men men alltså inte när fotot togs, så ni som känner er illa till mods får väl helt enkelt fantisera att den sitter där. Oroa er inte.

Idag kände jag mig lite nere efter jobbet, så jag sprang iväg till den lokala leksaksaffären och köpte lite Star Wars-lego för att muntra upp mig. Sagt och gjort. En Darth Vader’s TIE Advanced x1 (så heter den inte på förpackningen, men jag vet att den heter så eftersom jag är en nörd) blev det.

Killen i kassan frågade om jag skulle ha den inslagen. Eftersom jag var för generad för att erkänna att jag själv skulle hem och leka med den så sa jag ja av bara farten. ”Bra, då gör du det där borta” sa han och pekade på ett litet bord med omslagspapper. D’oh! Efter några sekunder stod jag och slog in ett paket till mig själv. Det kändes väldigt fånigt, men det förtjänade jag förmodligen.

Det omsorgsfullt inslagna paketet till mig själv. Jag brydde mig dock inte om någon rosett, det kändes lite overkill.

Här sitter jag och letar efter den där biten man sett tio gånger när man inte behöver den, men som nu är som bortblåst.

Tadaaaa! IT’S ALIVE!!!

Men nu, såhär efter allt legobyggande är klart och modellen står på hyllan, känner man sig väldigt tom inombords. Sådär tom som det är brukligt att känna sig när ett kort ögonblicks pulshöjande byggande har kommit till sin ände. Vad gör jag nu? Vad ska jag göra nu? Vem är jag? Hallå?

Hmm… Undrar om det finns nåt bra pris på den där X-wing:en på ebay…?

Vet ni vad? Jag har köpt Star Wars-lego.

Jag erkänner. Jag är nörd. Men jag gillar Star Wars, och jag gillar att bygga lego. Så fuck you! You’re not my real dad! *springer gråtandes in på sitt rum, smäller i dörren och spelar Kent på högsta volym*

Idag blev det en Trade Federation Armored Assault Tank. Yay!

Häromdagen gjorde jag något mycket nördigt. Något jag aldrig kommer att kunna berätta, än mindre blogga, om. Men eftersom jag totalt saknar integritet på den här bloggen så kommer jag att göra det ändå… Häromdagen köpte jag en Star Wars-leksak på Ebay. Inte för att leka med alltså (även om jag befarar att vissa läsare kommer tvivla på det), utan den ska bara stå i min inglasade hylla och se fin ut.

Och ja, jag vet att det är så långt förbi nördigt att det är töntigt. Helst ville jag ha en i Lego, men de kostar 1200, eller 5000 spänn om man vill ha den största. Och så nördig är jag inte än.