Nyckelord

läsk

Besöker

Det är många livsomvälvande beslut just nu.

  1. Jag har bestämt mig för att kind of börja blogga igen. Kanske. I liten skala. Beroende på antal läsare, kommentarer, pepp och psykiskt välmående. Jag vill ju trots allt fortfarande få många läsare, men det kanske är så att jag har missat hela grejen lite. Kanske ingen som läser bloggar längre? Alla bara videobloggar nu för tiden. *hytter med käppen*
  2. Jag har slutat nyttja, ska vi säga, internetmaterial av tvivelaktig karaktär. Egentligen skulle jag vilja blogga mycket mer om det, men eftersom jag vet vilka som läser den här bloggen så… går inte det. Jag skulle egentligen vilja göra en total reboot och börja blogga på en ny domän – kanske incognito. Men å andra sidan vill jag inte förlora alla inlägg jag skrivit under åren.
  3. Jag har börjat dricka Coca Cola Zero. Första gången tyckte jag att det smakade skit redan i munnen, men efter att ha gått från vanlig Cola till Pepsi Max, till att bara dricka Pepsi Max när jag är riktigt jävla törstig, och sedan till Coca Cola Zero så tycker jag tamejtusan att det är riktigt gott. En stor triumf för midjemåttet!
coca-cola-zero

Ikväll hade jag bestämt mig för att ha någon slags mysafton med mig själv. Till den skulle det ingå en (enligt mig) god middag och en läsk. Läsken fick bli hallonsoda, för det var det enda jag hade i kylen.

Problemet är bara att mitt kylskåp har fått fnatt på sista tiden. Den tror att den är en frys! Så all läsk har blivit som slushies typ. Därför frostade jag och mamma av kylen häromdagen, men nu är det ÄNNU värre! Ikväll hittade jag det här missfostret, liggandes i kylskåpet mitt.

burkprolaps

Okej… Känner ni till att is tar större plats än vatten? Känner ni till fenomenet ”anal prolaps”? Då kan ni enkelt se på bilden ungefär vad som hänt.

Dum i huvudet som jag var så tänkte jag att jag skulle öppna burken ändå. Den EXPLODERADE. Över halva mitt kök.

Starkt jobbat, DW.

Test-dags, alla barn!

Dagen till ära hade vi fått in en burk Coca Cola Cherry till det stora testlabb som annars tjänstgör som mitt vardagsrumsbord. Det är alltså Coca Cola med körsbärssmak som det gäller, vilket givetvis fick smaklökarna att skälva av bara tanken. Hur skulle denna gudadryck tänkas smaka? Hur mycket skulle jag egentligen njuta av att få smaka denna ljuvliga nektar på min villiga tunga?

Inte så mycket, visade det sig. Jag drack ett par klunkar. Funderade lite. Drack två klunkar till. Sen insåg jag vilken smak det var jag kände. Ingen som helst tvekan om saken. Det var…

Coca Cola med en kraftig bismak av mandelmassa. Fruktansvärt vidrigt.

Betyg: