Nyckelord

laptop

Besöker

Idag hände nånting jobbigt. Fråga mig inte hur det gick till, men jag fann mig plötsligt med att vilja ha en Macbook Pro. Med retinaskärm och massa tillbehör, så prislappen till slut skulle hamna på en sisådär 22 lusentappar. Och det är ganska mycket pengar. Så nu har jag två val:

 1. Sälja av en massa saker. Exempelvis mig själv. Så… Samlag 500 kr, Puss på kinden 10 kr. Jag kan även vara sällskap på bjudningar, om ni kan leva med att jag inte äger någon kostym och troligen skulle få ångest.
 2. Att ni köper datorn åt mig, eftersom ni älskar mig så. Jag kanske borde fixa nån donationsknapp? ”Stöd Daniel Werner eller dö”. Jag menar, med en Macbook Pro skulle det kanske bli ÄNNU roligare att blogga! Jag skulle kunna sitta på ett café och dricka latte, och bara vara såååååååå New York!

Förresten så är skägget fortfarande kvar, för er som är oroliga. ”Ha kvar”-alternativet leder hittills med ett par röster, så än så länge får det vara kvar. Jag misstänker dock att ni bara inte sett tillräckligt mycket bilder av mitt skägg, så ni inser inte hur fult det är. Nåväl.

Jag måste bara säga… att jag har haft världens mysigaste helg med Mimmi. En helg med mycket mys, mycket film, och faktiskt ett konstmuseibesök. Det känns tokbra, och jag vill bara ha mer. 🙂

Igår satte jag ut annons på min gamla stationära dator som jag inte rört på ca åtta månader. Idag ska en kollega hämta upp den; 7000 får jag.

Jag lyckades för övrigt med konststycket att, när jag skulle tömma datorn inför försäljningen, radera alla mina bilder på mig. Så nu är de för evigt borta. Det känns väl SÅDÄR kul. Så här kommer en kort guide för hur man gör detta:

 1. Bestäm dig för att tömma datorn på filer, och föra över allt viktigt till din externa hårddisk.
 2. Tänk ”äh, varför kopiera? Jag kan ju klippa ut och klistra in istället, när jag ändå ska ta bort filerna från datorn sen.”
 3. Klipp ut bilderna från datorn och klistra in dem på din externa hårddisk.
 4. Få ett felmeddelande när du har fört över klart.
 5. Ignorera detta.
 6. Koppla in den externa hårddisken till din laptop.
 7. Få felmeddelande även där, och information att vissa filer på disken är korrupta.
 8. Säg ”ja” på frågan om Windows ska försöka laga dessa.
 9. Upptäck att du nu har en enda korrupt fil på 32 kilobyte istället för dina bilder.
 10. Förbanna valfri gudabild och/eller teknikföretag.

Tadaa! Nu tror jag att jag ska köpa en ny laptop för att trösta mig.

Ny laptop! En HP dv5-1095eo blev det till slut, och jag kan inte vara annat än sjukt nöjd. Lite smågrejer brukar ju jävlas med en när man fått en ny dator, och så var även fallet här. Men efter en partitionering, lite avinstallationer, en del omkonfigurationer och de obligatoriska svordomarna (och även ett primalskrik när det var riktigt illa) så går den som en dröm. Man känner sig lite som Carrie i Sex and the City när man bloggar på den (ja, jag ser faktiskt på den serien, som enda kille i universum).

I couldn’t help but wonder, are we taking the wrong turn in love…?

Eller nåt i den stilen… Lite märkligt att jag jämför mig med en av TVs mest feminina kvinnor någonsin. Ganska tragiskt när jag tänker efter. Oh well, jag får väl surfa lite porr och rapa några gånger för att väga upp.

Första nanosekund jag får syn på en 10%-rabattkod hos Dell så ska ovanstående beställas! Jag har liksom nästan två meter att gå från soffan till datorn här hemma, så det förstår ni ju lika väl som jag att det är oacceptabelt.

Edit: Nä, det blir en HP istället.