Nyckelord

kontaktannons

Besöker

Okej, här kommer det.

Min kontaktannons.se!

Det här är ett plojprojekt som jag hoppas ska kunna bli relativt stort, om folk engagerar sig. Och vad är mer engagerande än kärlek? Tanken är att folk laddar upp sina kontaktannonser, och ju mer trafik sidan drar in desto högre chans kommer det att bli att någon hittar dig, och hör av sig.

Så… hjälp! Känner ni nån som är singel och inte vill vara det, eller söker fler vänner? Be dem skicka in sin kontaktannons. Sidan är liten än så länge, men man måste ju börja nånstans.

Jag tycker ibland att det är ganska kul att läsa kontaktannonserna i diverse tidningar, denna gång blev det Mitt i Huddinge. Gratistidningen som inte går att bli av med och som utan mellanhänder går till pappersinsamlingen. Fast nu var jag hos mormor, så det fick bli en dos Mitt i Huddinge trots allt. Det fanns ett gäng fina annonser där.

”Man 45 år i västerort söker svart, kurvig kvinna. Har bil, jobb, övervikt, ser OK ut. Intressen dans och kultur, stillsamt familjeliv.” (Oj, mannen som har allt. Han har BÅDE jobb och övervikt!)

”Hej! Jag är en kille på 45 år, eknomiskt oberoende. Söker kramgo, snäll, söt tjej 18-35 att bilda familj med. Har alla intressen som finns.”

”Hej! Jag är en kärring 64 år som är 17 i huvudet. Älskar att resa.”

”Hej! Svensk kille på 44 år, normalbyggd, söker kille/man som bejakar sin kvinnlighet. Endast seriösa svar.”

”Tre pensionerade systrar med eget boende nära varandra på Malma. Behöver hjälp med hammare, spik, pensel och spade. Allt-i-allo?”

Den sista tycker jag är rätt rolig. Den stod under ”vänner sökes”. Inte ”hjälp sökes” eller ”hantverkare sökes”. Let me get this straight, tre snåla tanter som inte tänker anlita någon utan istället tror att de kommer att kunna hitta en Martin Timell som mer än gärna gör alla deras sysslor gratis? De får nog gå med i amish-folket.

Se även mitt detta gamla inlägg för annat skoj i kontaktannonsvärlden. Och nej, jag är inte medlem på spraydate längre så ingen behöver undra.