Nyckelord

kommentarer

Besöker

Just nu är kommentarsfunktionen på bloggen rätt fucked up. Den hade plötsligt stängt ner sig själv häromdagen, varpå jag aktiverade den nån timme senare. Då hade det kommit in några kommentarer, som vägrade följa med tillbaka när jag återaktiverade det hela. Så då synkade jag kommentarsdatabasen flera gånger, vilket nu resulterat i duplicerade inlägg. Felsökning pågår, för den som bryr sig.

Jag blir så trött på teknik ibland. Varför kan inte bara saker fungera?

Ja, ni läser rätt! Det har skett en uppgradering här på bloggen! Numer finns det en sprillans ny kommentarsfunktion där man kan logga in med Fecesbook och Twatter. Är inte det awesome så säg?

Tar gärna emot input på det hela. Fungerar det överhuvudtaget att kommentera? Hur fungerar det? Är det buggigt? Sparar den ert namn mellan sessioner, som förut? Känns det kul? Ligga? Ser jag tjock ut i den här klänningen?

… unge herr werner! nu har det gått väl långt med divalaterna (?). jag (och säkert många med mig) tycker att det är högst nonchalant av dig att inte svara på kommentarer på bloggen. denna utveckling har, enligt mina noteringar, pågått under ett par månaders tid. det är enbart vissa kommentarer som blir besvarade. detta har bidragit till att yours truly (madly, deeply) dragit sig för att kommentera på sistone. (förutom i enstaka fall, då det varit oundvikligt.)

bättring, bitte!

/20

Fröken 20!

Jag beklagar att du känner som du gör. Anledningen är att jag ofta upplevt en något cynisk och hånfull underton från flertalet av mina läsare, vilket således bidragit till att jag ej haft lust att svara på dessa kommentarer.

Jag kan tyvärr inte göra det förgångna ogjort, utan kan endast lova dig en märkbar förbättring inom de närmaste veckorna. Förhoppningsvis blir du åter en nöjd läsare.

Med hopp om en ljusare framtid,

Med vänlig hälsning,
Daniel Werner

Som ni märker blåser förändringens vindar på min blogg. Jag var helt enkelt så trött på att köra en pissgammal version av WordPress, där ingenting kul går att göra. Och då min webhost (som jag annars är mycket nöjd med) inte stödjer automatisk uppgradering så jag fick bygga om alltihopa. Men nu är det klart, och jag hoppas ni gillar’t. Några saker, som ni kommer att se, är dock fortfarande under konstruktion.

Nu finns det ett fungerande galleri dessutom! 🙂 Och hörni, ni kan väl vara lite givmilda med kommentarer? De gamla gick inte att migrera, så det är sådär ödsligt och läskigt här. Burr.