Nyckelord

Kommentar

Besöker

Jamen hej på er. Nu när jag är hemma och är sjuk så ligger jag mest på soffan, vilket har skapat ett enormt begär efter att göra något produktivt. Således har jag nu installerat ett nytt kommentarssystem på bloggen. Det heter Intense Debate, och även om jag vet att det finns vissa småsaker som är något sämre, tycker jag själv på det stora hela att det verkar bra. Dock är det – eftersom jag är en sån snäll och förstående bloggare (fast jag är en ko) – era åsikter som väger tyngst.

Så nu behöver jag input. Vad tycks? Bättre eller sämre? Vad är bra? Vad är dåligt? Annars då? Ligga?

Update: Äh, jag drog tillbaka det gamla systemet. Ni som aldrig hann se det hela får helt enkelt känna er grymt ledsna för att ni missade årets spektakel. Men så går det när man inte besöker bloggen tillräckligt ofta. Hör ni det? Så går det!

Fy fan vad ni är dåliga på att kommentera! 100 unika besökare om dagen och ingen som kommenterar (oftast). Jag känner mig typ våldtagen här. Här fläker jag upp min kropp, och ni bara tar vad ni vill ha utan att ligga och gosa efteråt. 🙁

Så, för att få er att öppna munnen av nyfikenhet, så väljer jag nu att låta världen veta följande: Jag ska på dejt på Lördag!