Nyckelord

kevlarsjäl

Besöker

Nu när det nya året precis har börjat är det inte utan att man tänker igenom lite synder från det förra, och vad man har lärt sig.

Man ska inte säga till en tjej att man gillar henne, även om man gör det. Att göra det är ungefär som att bränna sina egna broar. Det är ungefär som att säga att man har aids, hatar barn, och har ett förflutet som serievåldtäktsman.

Om en kollega frågar hur man mår så vill han/hon förmodligen höra det artiga svaret istället för det ärliga. Denne känner sig troligen ganska så rejält besvärad när jag börjar rada upp allt från daglig ångest till att jag hade något tunnare avföring än vanligt i morse.

Bara för att någon kommenterar på ens blogg så är inte nödvändigtvis denna människa intresserad av en. Jag har en rätt rolig blogg, i sina bästa stunder. Kommenterar en tjej där så är chansen ganska liten att det är hennes sätt att säga att hon vill dra fingrarna genom mitt brösthår.

Om man på en arbetsintervju blir tillfrågad hur det skulle kännas om man inte får jobbet, säg då inte att det skulle kännas ”okej ändå”. För det skulle det inte. Det skulle kännas deppigt, snopet och otacksamt i flera veckor efteråt. Så pass deppigt, snopet och otacksamt att varken Ben & Jerrys eller duschgråtande kan läka såren i ens trasiga kevlarsjäl.