Nyckelord

Jockiboi

Besöker

Det speciella med mina blogg-groupies är att de inte vill ligga med mig. Måste säga att jag känner mig lite blåst på konfekten.

Liksom, här skriver jag texter, dag ut och dag in. Allt för er njutnings skull. Och hur tackar ni mig? Genom att rapa och gå från bordet, som hunden från spyan. Ni bara går. Inte ens ett litet slick längs penisroten får man. Fy fan, säger jag. Jag vet inte hur ni är uppfostrade, men det är faktiskt kutym i såna här sammanhang.

Det finns bara två saker att göra. Antingen skaffa fejk-rustning och decimeterlång tunga, det fungerade ju för Gene Simmons. Eller så får jag ta en bild där jag ligger i en soffa, insmetad med bajs. Det fungerade ju för Jockiboi.

Jag begick precis det stora misstaget att surfa på Jockiboi’s blogg på jobbet (på min lunch, innan alla ringer och protesterar). Jag vet, det är ju en helt sjuk idé som straffar sig själv, det borde jag fattat. Men ändå, jag hade väl tråkigt eller något.

Det första jag ser är en hårig man insmord med avföring. Scrollar ner. Det är lugnt ett tag. Läser nån text. Precis när min kollega går förbi scrollar jag ner på nytt, och då är det inte längre lugnt. Det dyker upp kraftigt erigerade och piercade penisar. Och de tar ju aldrig slut heller! Jag scrollar mer och mer, och det visar sig vara penisbilder i varenda inlägg. Jag får då panik och skriker ”Aaargh, det är ju penisar överallt!”. Inte helt snyggt skött, nej.

Varför kan det inte få gå åtminstone EN vecka utan att folk tror att jag surfar på bögporr på jobbet?