Nyckelord

japan

Besöker

”Men vafan. Det går inte! Jag är ingen japan!”

Sades av mig, i frustration, när jag inte klarade en bana i New Super Mario Bros Wii. Ni förstår, ibland känns det som att japaner (som är allmänt kända som tv-spelsövermänniskor – dem och koreaner) är de enda som kan klara spelen de skapar.

Haha. Jag läser om en stor svart amerikan som jobbar som lärare i Japan… Alltså… Har man inte undrat vad för slags värld vi lever i förut så gör man garanterat det efter några timmars läsning.

Han skriver om hur de ~12-åriga eleverna hela tiden antingen försöker ta honom på snoppen (då de hört att svarta män har större sådana genom media, vilket är det enda bevis de har. En pojke knäppte t.o.m händerna och bad om att få känna på den) eller utföra en s k ”Kancho” på honom. En Kancho är när man tar båda händerna och formar den som en pistol med pekfingrarna ut, och sedan i snabb fart försöker sticka upp dessa i valfritt offers anal när personen inte är vaksam. Detta ska helst verkställas med någon härlig attack-replik från animen Naruto. T.ex. ”Chidori!”, ”Rasengan!” eller ”One thousandu yearosu of painaru!”.

Alltså… Vad fan är det för något? VEM kommer på något sånt? Detta är alltså PÅ RIKTIGT. Det finns folk som gör såhär. Väldigt populärt i Japan och Korea. Och det läskigaste av allt är att det inte bara är 12-åringar som gör sådant. Många vuxna har blivit arresterade för att ha gjort detta på random folk ute på gatan. VUXNA MÄNNISKOR! 😀